Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki najlepszy czolg premium na zarobek? ( koszty pln nie wazne )

Da4ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jaki najlepszy premium na zarobek na item shopa moge wydac od h.uja

nie chce zrobic bleda chce kupic cos najlepszego a wiec prosze o porade

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Podobno jagtig to najlepsza obecnie do kupienia zarabiarka, lecz sam nie grałem to się nie będę wypowiadać. Natomiast od siebie mogę polecić ISa6 oraz T34. Obie są super, ale według mnie is jest trochę leprzy poniewarz ma losowania na max 9 poziom, lecz is6 jest dużo trudniejszy od T34 z uwagi na jego chujowa penetrację. Jeśli ogarniasz ta gre to leprzy będzie IS6 jeśli mniej T34

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Również polecam Ci T34, jeżdżę nim już spory okres czasu i na brak pieniążków narzekać nie mogę.

Ale, jak wspomniał kolega wyżej JagdTig 8,8 jest ostatnio najlepszą zarabiarką.

Wstrzymaj się z zakupem, niedługo mają wprowadzić zmiany w zarobkach czołgów premium.

Opublikowano

Poczekaj na aktualizacje, bo mają robić rebalans czołgów premium. Teraz, patrząc w przyszłość to najlepszy to: Jagode, T34, Is-6

Opublikowano

Podobno jagtig to najlepsza obecnie do kupienia zarabiarka, lecz sam nie grałem to się nie będę wypowiadać. Natomiast od siebie mogę polecić ISa6 oraz T34. Obie są super, ale według mnie is jest trochę leprzy poniewarz ma losowania na max 9 poziom, lecz is6 jest dużo trudniejszy od T34 z uwagi na jego chujowa penetrację. Jeśli ogarniasz ta gre to leprzy będzie IS6 jeśli mniej T34

Mi osobiście 175 penetracji wystarczy na wszystkie 8 tiery, a nawet 9 tiery. Po prostu trzeba znać weakspots`y czołgu. :)

Miałem T34 i mam IS-6.

Bardziej Ci polecam IS-6, ponieważ ma twardy kadłub oraz przecudne działo, które bije po 390 i ładuje 9 sekund. <3

Jeździ 35km/h, wiec źle nie jest i większość bitew losuje go na 6-8 / 7-8 /.

Opublikowano

Wybierz T34, bardzo dobrze zarabia, nawet lepiej niz niezle za dobra bitwe no i niezly ma pancerz na wiezy wiec jak sie ladnie ustawisz to miazdzysz wszystko.

Opublikowano

Jak w temacie jaki najlepszy premium na zarobek na item shopa moge wydac od h.uja

nie chce zrobic bleda chce kupic cos najlepszego a wiec prosze o porade

oczywiście najlepszą zarabiarką jest Type59 ale rzadko pojawia sie on do kupienia czasem na jakies specjalne okazje jest to lakomy kasek dla graczy :D

Opublikowano

oczywiście najlepszą zarabiarką jest Type59 ale rzadko pojawia sie on do kupienia czasem na jakies specjalne okazje jest to lakomy kasek dla graczy :D

Typ nie pojawi się juz w sklepie, jedyna możliwość to wygranie jakiegoś konkursu WG

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Wybierz T34, bardzo dobrze zarabia, nawet lepiej niz niezle za dobra bitwe no i niezly ma pancerz na wiezy wiec jak sie ladnie ustawisz to miazdzysz wszystko.

I dodatkowo właz, w który wchodzi wszystko.

T34 może i ma tą wieżę, ale ludzie nauczyli się tam strzelać i nawet przy dziale 122mm wchodzi bez problemu. (chodzi o celność)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...