Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy opłaca się zmienić z eune na westa i pytanie o nick

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy opłaca mi się iść na westa? obecnie jestem na EuNe i nie mam żadnych lagów a dużo ludzi na stronach typu elohell pisze, że na EuW mają lagi, serwery są ciągle niedostępne duże kolejki itp. to jest prawda? jeśli chodzi o lige to mam narazie plat 5 ale mam w planach w 4 sezonie wbijać diamenta jest jakaś różnica poziomów między tymi serwami? a i jeśli zrobię teraz na weście nowe konto z takim samym nickiem to czy będę mógł za darmo sobie zmienić nick na main acc podczas przenosin? i btw jak na wescie jest z kupowaniem rpkow?

Opublikowano

Czasami z tymi obciążeniami jest gorzej niż na EUNE,poziom ogólnie zaczyna się w połowie plat. do diamond'a,na Twoim miejscu jakbyś chciał się przenieś to bym wbił chociaż te plat 3 żeby potem Cię nie wywaliło na weście do gold'a.

Opublikowano

To nie są wooden serwey tylko poprostu więcej osób tam gra i dlatego miewamy lagi, nie zawsze są, raczej rzadko i głównie wtedy kiedy są to na Eascie też wiem bo mam konta na obydwu serwerach . RP można kupować za złotówki tyle że trzeba płacić w Euro czyli jak kupisz PSC za 20zł to bd musiał wybrac opcje za 5 Euro z tym minusem że musisz znaleźć jakieś resztki z PSC na necie bo Euro liczy ponad 4zł (wiadomo).

Opublikowano

czy opłaca mi się iść na westa? obecnie jestem na EuNe i nie mam żadnych lagów a dużo ludzi na stronach typu elohell pisze, że na EuW mają lagi, serwery są ciągle niedostępne duże kolejki itp. to jest prawda? jeśli chodzi o lige to mam narazie plat 5 ale mam w planach w 4 sezonie wbijać diamenta jest jakaś różnica poziomów między tymi serwami? a i jeśli zrobię teraz na weście nowe konto z takim samym nickiem to czy będę mógł za darmo sobie zmienić nick na main acc podczas przenosin? i btw jak na wescie jest z kupowaniem rpkow?

Jeżeli zrobisz tam konto o takim samym nicku co na EUNE to dostaniesz darmową zmianę nicka po przeniesieniu jak zaczniesz logować się na konto. Co do RP to można tam kupić za polskie psc tylko będziesz płacił za zmianę waluty

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

nie przenoś się, poziom jest tylko pod względem kulturowym, poziom graczy taki sam jak na EUNE

tak, możesz zmienic nick za darmo jeśli na euw jest gracz z tym samym nickiem co ty na serwerze przed przenosinami

i ogolnie wooden serwery jak już mówili, lagi są gorsze niż na EUNE, kolejki, ping ten sam

nie polecam, zapewne uciekasz bo przegrywasz przez team jakie to smutne

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...