Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana expa w pt game 2089

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj znalazłem na zwiększenie expa w pt (jeśli mamy Ks. Lidera):

0012453F: 1E 32

A tu masz zmianę przynależności expa dla członków PT:

This difference file has been created by JachuPL

game_r2089M_32
002FFC08: 0C 0F
002FFC0C: 12 1E
002FFC10: 1A 2D
002FFC14: 28 3C
002FFC18: 35 4B
002FFC1C: 46 5A
002FFC20: 64 69
727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

dzięki za pomoc , ale ja potrzebuje takiego który zmniejszy lub całkowicie wyłączy bonusowy exp w pt ponieważ mam taki problem w pt 3 osobowym od 240 - 250 lv exp buguje na mobach w m1 m2 edytowalem już tabelki expa w game i ustawiałem tym mobom exp itp i nic nie pomogło nawet wgrałem czysty game i nadal buguje

Opublikowano

dzięki za pomoc , ale ja potrzebuje takiego który zmniejszy lub całkowicie wyłączy bonusowy exp w pt ponieważ mam taki problem w pt 3 osobowym od 240 - 250 lv exp buguje na mobach w m1 m2 edytowalem już tabelki expa w game i ustawiałem tym mobom exp itp i nic nie pomogło nawet wgrałem czysty game i nadal buguje

Dołączam się. Też tak mam. Tylko mi buguje w pt na metkach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przerobiłem ale ten dif nie zmienia expa w pt tylko coś innego ... widocznie te adresy nie są pod game 2089 ..

Bo w game znajdują się dwie różne funkcje odpowiadające za przyrost doświadczenia w drużynie, a ten dif który dostałeś akurat jest pod dobrą funkcje. Upewnij się że masz zgodną wersje game, albo wyjmij nazwę funkcji i zrób sobie self-made'a

Opublikowano

NobusLofer wersja game_r2089M_32 ;p a możesz jaśniej w jaki sposób mam znaleźć tą nazwę funkcji , oraz jak ją edytować aby nie bugowało expa ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kwestia jest tego tytułu, że podział expa w party na poziomie różniącym się lvlami ~10 jest taki, ze jedna osoba dostaje po 1, a druga wszystko, za duzo expa leci do 1 i buguje amen

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Przepraszam za odkopanie tego tematu ale mam identyczny problem dif wgrany tabelki sa dobrze ustawione i nadal ten bug wystepuje.

Może jest jakas mozliwosc wylaczenia zalezne od poziomu w grupie questem czy cos ?

Prosze o pomoc

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...