Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFERUJE] Pomysł na serwer dla 500 graczy +

· Rumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie będę już Wam tu opisywał co osiągnąłem w grze Metin2.pl bo prawde mówiąc jestem weteranem tej gry :)

Jak widze zapowiedzi serwerów od 2010 do 2014 roku to głowa mnie boli..

Ludzie tworzą serwery które nudzą się po dwóch dniach od startu, a graczy z dnia na dzień ubywa.

Chyba pora to zmienić!!

Mam 21 lat, mój "pomysł na serwer" opiera się na serwerze MEDIUM z elementami EASY i HARDA

Ciekawa mieszanka ale ludzie właśnie takiego serwera oczekują.

Mogę dać gwarancje w 99% że na serwerze będzie się utrzymywało 500 graczy +

Oczekuje tylko trzech ważnych rzeczy

- Dobrą maszyne i zabezpieczenia

- Dobrą ekipe która będzie budowała serwer

- Reklame ( youtube i u kamera powinna wystarczyć )

W zamian za "pomysł na serwer" nie chce nic.

Chce tylko udowodnić że w Polsce też mogą powstawać fajne serwery jednak niewielu jest takich którzy potrafią zaplanować taki serwer.

Jak już mówiłem jestem weteranem tej gry i doskonale wiem co trzeba zmienic, co dodać, a co usunąć.

Gadu Gadu: 45155635

Pozdrawiam

Opublikowano

Może jednak napisz co osiągnąłeś w Metinie bo na dzień dzisiejszy każdy się uważa za weterana czy wyjadacza a gówno potrafi.

35lvl z eq +6. Hehe.

Co do twojej oferty, hmm.

Pracowaleś już z jakimiś serwerami? Wiesz, pomysł na serwer może mieć każdy, gorzej z wykonaniem.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Może jednak napisz co osiągnąłeś w Metinie bo na dzień dzisiejszy każdy się uważa za weterana czy wyjadacza a gówno potrafi.

Dokładnie ;) pisać to sobie można prosimy bardziej o dowody jakieś nie wiem 99lv na plu czy cuś oczywiście się zgrywam ale metin powoli się nudzi wracasz do niego po coraz dłuższych przerwach i stwierdzasz, że czas poszukać czegoś nowego zaskocz nas czymś pozdrawiam.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Hmm ty masz pomysl oczekujesz maszyne zabezoieczenia i dobra ekipe i nie chcesz za to nic to powiedz mi w czym jest haczyk

Być może haczyk jest w tym, że nie umie postawić serwera i tyle. :) i chce być "mózgiem" operacji.

W każdym bądź razie, mogę pomóc.

Opublikowano

A tu okazuje się że tym jego pomysłem jest dodanie wielu autorskich setów broni i dungeonów i takiego wała ale to on jest weteranem no sorry ale śmieszne są takie "pomysły" na serwer chociaż taka mieszanka nie byłaby zła bo w sumie serwer o nazwie "iMetin" taki jest a tylko dlatego że eq zrobić to medium eq to easy drop to medium 6/7 bony najlepsze (5.5 to hard) :D pod innymi względami jest to medium ;) tak poza tym może zdradziłbyś chociaż co oferujesz w tym pomyśle pliki wiedzę czy zwykły spam tylko po to by zostać jakimś Gm'em bez niczego?

Opublikowano

Dokładnie ;) pisać to sobie można prosimy bardziej o dowody jakieś nie wiem 99lv na plu czy cuś oczywiście się zgrywam ale metin powoli się nudzi wracasz do niego po coraz dłuższych przerwach i stwierdzasz, że czas poszukać czegoś nowego zaskocz nas czymś pozdrawiam.

Co mu da 99 na plu? Skoro nie bedzie wiedzial jak sie zabrac za same postawienie lub odpalenie serwera z gotowych plikow?

A pomysl na serwer moge napisac w kilka minut i to szczegółowo, oby tylko ktos to umial zrobic

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Co mu da 99 na plu? Skoro nie bedzie wiedzial jak sie zabrac za same postawienie lub odpalenie serwera z gotowych plikow?

A pomysl na serwer moge napisac w kilka minut i to szczegółowo, oby tylko ktos to umial zrobic

dokladnie wiec po co by wgl taka osoba miala by byc w teamie
Opublikowano

dokladnie wiec po co by wgl taka osoba miala by byc w teamie

teraz to mnie wkurwiłeś pajacu

na chuj piszesz cepie jak nawet nie wiesz co piszesz..?

napisałem chyba że w zamian nic nie chce kurwa pajacu jebany !!

jesteś kurwa takim przyjebanym i tempym dzieckiem że stary musi cie gumówką ostrzyć

Opublikowano

teraz to mnie wkurwiłeś pajacu

na chuj piszesz cepie jak nawet nie wiesz co piszesz..?

napisałem chyba że w zamian nic nie chce kurwa pajacu jebany !!

jesteś kurwa takim przyjebanym i tempym dzieckiem że stary musi cie gumówką ostrzyć

ty masz 21lat ? chyba kurwa 12.

myślisz że ktoś potrzebuje niepotrzebnej opinii o tym co ma dodać na serwer? powiedzieć co dodać jest łatwo , trudniej to wykonać.

a co do twojej wypowiedzi to brak mi słów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...