Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić PS3 500Gb za 900,- PLN ?

mazovianwarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

W najbliższych dniach zamierzam kupić PS3. To będzie moja pierwsza konsola (poza Pegasus i PSP). Nie za bardzo umiem ocenić czy wystarczy mi wersja 12Gb czy potrzebuję 500Gb. Na granie mogę poświęcić 2 - 3 wieczory tygodniowo, myślę, że równolegle będę grał w max. 3 gry w wersjach pudełkowych. Aczkolwiek, wiem, że samo Gta 5 potrzebuje 8Gb, czyli zostają już tylko 4Gb :/ Zmieści się do tego Uncharted i MGS4 ?

Druga sprawa to ceny. W tej chwili wersję 500Gb można kupić za 900,- PLN. Czy ta konsola jest tyle warta? Warto czekać dalej na obniżki ?

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Poczekaj do połowy lutego :) 500gb będzie w sklepach chodzić po jakieś 800zł ps: Możesz także kupić ps3 z 12gb oraz dokupić dysk 5400 na sata i wsadzić go do konsoli :) PS: 12Gb to naprawdę mało rozważ tą decyzje by kupić wersję 12gb oraz dokupić dysk :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Jeżeli masz fundusze, bierz 500gb czasami z 3 gier może zrobić się więcej ;) 900zł za gołego slima z padem, okablowaniem nie jest zła.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...