Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Łuk 85 lvl co i jak?

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Resy to na 70lvl błyszczące na każdy ele, ale najpierw kamienne buty i rekawice s5-6, łuk najlepszy jest bodajże na 85, choć ostatnio mówią że na 83 lvl lepszy, sam już nie wiem, zbroja chyba nadal najlepsza to lekki krok u7+8, na sp nie ma zasady, ale najlepsze na glace to zwiad i cs, na expa i arene dobry jest wk, rang oraz sin.

Opublikowano

Wszystko zależy od ilości posiadanej gotówki. Tematów było i jest na pęczki. Wszystko masz podane na tacy, wystarczy poczytać. Aby nie było to określone jako spam, przez pewnego dobrego moderatora, postaram się troszkę rozpisać. Przede wszystkim podstawa oraz lekki. Bez dobrego wyposażenia nic nie zdziałasz. Druga rzecz to res, jeżeli nie wybierasz się na pvp, starczy Ci max 100%, ponieważ dalsze procenty moby ignorują. Większy res kupuje się tylko na pvp :) Następnie wk, koniecznie 99 jobek. Ulepszenie tak jak wspomniałam wcześniej, zależy od posiadanego złota. Możesz też kupić sina na szopy, aczkolwiek jest zbędny.

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Kup Sobie butki Hazerumble i rece Roob'raph i Make X , Ja w normie mam po 103 a na sp bd po +120 :)

ze chyba masz 30kk To kup all Resy z B : )

Resy to na 70lvl błyszczące na każdy ele, ale najpierw kamienne buty i rekawice s5-6, łuk najlepszy jest bodajże na 85, choć ostatnio mówią że na 83 lvl lepszy, sam już nie wiem, zbroja chyba nadal najlepsza to lekki krok u7+8, na sp nie ma zasady, ale najlepsze na glace to zwiad i cs, na expa i arene dobry jest wk, rang oraz sin.

Nie zgodze sie z tym , ze sin pod szopy on 85 lvl to troszke pomysl tam ma zero dropa : )

Niech kupi wk 9/10+99j z dobrym buildem :) i moze sb dropic na Gołabkach , jaszczurach i welniakach : )

I tez dropic Morskie na pustyni Robic S5 i sellac po 2,5kk tez nawet spory zarobek ^^

Kup Sobie butki Hazerumble i rece Roob'raph i Make X , Ja w normie mam po 103 a na sp bd po +120 :)

ze chyba masz 30kk To kup all Resy z B : )

Nie zgodze sie z tym , ze sin pod szopy on 85 lvl to troszke pomysl tam ma zero dropa : )

Niech kupi wk 9/10+99j z dobrym buildem :) i moze sb dropic na Gołabkach , jaszczurach i welniakach : )

I tez dropic Morskie na pustyni Robic S5 i sellac po 2,5kk tez nawet spory zarobek ^^ A co do kroka u7 :) To zeby on byl dobry musi wsadzic oslo jakies dobre oslo . bo czysty krok u7 to kupka :'c Sam mialem u7+7 To poprostu zwykla zbr dopiero jak wsadzilem oslo dmg sie zmienily : )

Pozdrawiam ^^

Opublikowano

Resy all z b s5/6 wk +10/11 99 job eq suphi,podstawka,kriss może wystarczy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...