Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medy

ProCxGEJMING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł.

Jakie medy polecacie ?? Chodzi mi tutaj o tier 8 i 10. Japońce odpadają bo to camo mnie do szału doprowadza. Co sądzicie o WZ-tach z 121 u góry i o medach ruskich ?? ( Wybrać Objecta 430 / 140 czy t62a ??

Opublikowano

Sam robię Chińskie medy i mam mieszane uczucia. T-34-1 jeszcze na 7t potrafiło coś zrobić, ale T-34-2, to 90% to samo, tylko więcej HP i o (chyba) 7 penetracji więcej... 180 peny na VIII-Xt szału nie robi. Nie wiem jak IXt, ale o Xt słyszałem różne opinie. Wg mnie ruskie (których w ogóle nie znam) Będą lepszym rozwiązaniem. Działko potrafi zarysować, mobilność przeciętnego meda (chiny podobnie), pancerz zdarzają się dingi. Do tego Xt masz 3 do wyboru (między którymi nie ma różnicy).

Mam tego T-34-2 i gdybym miał możliwość zamiany na jakiegoś ruskiego meda 8t, a nawet 7t, chętnie bym go oddał ;/

Opublikowano

Sam robię Chińskie medy i mam mieszane uczucia. T-34-1 jeszcze na 7t potrafiło coś zrobić, ale T-34-2, to 90% to samo, tylko więcej HP i o (chyba) 7 penetracji więcej... 180 peny na VIII-Xt szału nie robi. Nie wiem jak IXt, ale o Xt słyszałem różne opinie. Wg mnie ruskie (których w ogóle nie znam) Będą lepszym rozwiązaniem. Działko potrafi zarysować, mobilność przeciętnego meda (chiny podobnie), pancerz zdarzają się dingi. Do tego Xt masz 3 do wyboru (między którymi nie ma różnicy).

Mam tego T-34-2 i gdybym miał możliwość zamiany na jakiegoś ruskiego meda 8t, a nawet 7t, chętnie bym go oddał ;/

Narzekasz na niską penetrację - T-44 ma jeszcze niższą o.O

A T-43 to najgorszy med tieru (działo nie robi furory, powiem nawet, że jest dosyć gówniane, mobilność przeciętna, brak pancerza i strzał w przód = schabowe z czołgu (podpalenie)

Chociaż warto się przemęczyć dla T-54 :)

A moim zdaniem:

Na T8 najlepszy Med to Pershing (fanboy Persha).

Na T10 w zależności od sytuacji:

E-50M jest medoHT, jeden z bardziej uniwersalnych pojazdów w grze. Świetny do taranowania.

BatChat i Leopard 1 to scouty

Ruskie MT są uniwersalne - dobre camo, fajne działo, niezła wieża, dobry obrót ale przyśpieszenie >.>

Patton III jest bardzo specyficzny - scouto-med: robisz za spota i za meda jednocześnie (w chuj trudne zadanie, jeden z gorszych do ogarnięcia pojazdów w grze)

FV4202 pomijam, bo to jeden wielki zabugowany shit- HT pod nazwą meda, z pancerzem meda >.>

Opublikowano

430, 140, a t-62a to to samo ?? 430 dobry wybór ?

Małe różnice między tymi czołgami. Na teście ostatnio najprzyjemniej grało mi się T-62a

Opublikowano

430, 140, a t-62a to to samo ?? 430 dobry wybór ?

T-62A ma najlepsze działo i z tego co wiem, to zwrotność

Object 430 ma nalepszy kadłub i camo

Object 140 to coś pośredniego

Wieżę wszystkie mają podobną.

Opublikowano

T-62A ma najlepsze działo i z tego co wiem, to zwrotność

Object 430 ma nalepszy kadłub i camo

Object 140 to coś pośredniego

Wieżę wszystkie mają podobną.

muhahahahahaha, grałeś nimi? Nie? Patrzyłeś chociaż parametry? Chyba nie.

T-62A i Ob. 140 ma identyczne działo.

T-62A szybciej się kręci, 5 stopni opuszczania działa, twardsza wieża niż Ob.140

Ob. 140, szybciej jeździ, 6 stopni opuszczania działa, twardszy kadłub niż T-62A.

Ob. 430 nie znam.

@EDIT

Ja osobiście jako pierwszą linie polecam iść do T-54 i wybrać Ob.140 lub T.62A.

T-54 na stocku jest zabójczy.. dla właściciela. Szykuj 100k wolnego expa na start. Ze 175 penetracji na IX i X jest bieda, straszna bieda.

Opublikowano

muhahahahahaha, grałeś nimi? Nie? Patrzyłeś chociaż parametry? Chyba nie.

T-62A i Ob. 140 ma identyczne działo.

T-62A szybciej się kręci, 5 stopni opuszczania działa, twardsza wieża niż Ob.140

Ob. 140, szybciej jeździ, 6 stopni opuszczania działa, twardszy kadłub niż T-62A.

Ob. 430 nie znam.

@EDIT

Ja osobiście jako pierwszą linie polecam iść do T-54 i wybrać Ob.140 lub T.62A.

T-54 na stocku jest zabójczy.. dla właściciela. Szykuj 100k wolnego expa na start. Ze 175 penetracji na IX i X jest bieda, straszna bieda.

Welcome to the world

T-62A szybciej celuje od Obj 140... Lol

Tak btw: wszystkie T10 medy mają to samo działo...

Ale ty oczywiście wielki znawca :v

Był spokój jak cię nie było, weź

Opublikowano

Welcome to the world

T-62A szybciej celuje od Obj 140... Lol

Tak btw: wszystkie T10 medy mają to samo działo...

Ale ty oczywiście wielki znawca :v

Był spokój jak cię nie było, weź

1. O celowaniu nic nie pisałem

2. Co do działa napisałem że Ob. 140 i T-62A mają identyczne. Ob. 430 ma te wszystkie te same parametry ale dłużej ładuje.

Co do tego wielkiego znawcy, jak widać znam się trochę lepiej skoro mam 50% mniej bitew od Ciebie, a wszystkie statystyki lepsze..

Wróciłem żeby dawać ludziom sensowne, zgodne z prawdą odpowiedzi odnośnie czołgów, bo przecież jeśli mają liczyć na Ciebie to na dobre im to nie wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...