Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie klawiaturę i słuchawki RAZER ?

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znawcy powiedza ze sa to slabe peryferia, „niby gamingowe” , „tutaj płacisz za firme, za 100 zl masz to samo” - bo i takie opinie slyszałem.

A ja polecam, wdłg mnie sa one bd dobre (akurat Krakenow nie mialem na glowie za to wszystkie inne klawy, słuchawki od nich uzytkowałem) i nawet jesli ktos mowi, ze sie płaci za firme - ja i tak bym zapłacił.

A jesli mialbym kupowac "biurko" to wszystkie peryferia kupiłbym od nich (juz nawet zbieram kase xD)

To jest tylko i wylacznie moja opinia. Prosze mnie nie hejtowac ;)

Opublikowano

Z tego co słyszałem słuchawki są średnie. Podobno ciężkie i wykonane z materiałów, które sprawiają wrażenia chińskiego plastiku. Ludzie skarżą się także na zbyt duży bass. Ujdą w tłumie.

Opublikowano

klawiaturę razer'a mam i powiem że się opłaca, mam Razer Lycosa i gorąco polecam, bardzo dobra po jakichś 5 czy 4 latach użytkowania jedyne co się popsuło to Caplock, przycisk wypada lecz wina leży trochę po mojej stronie od sprawdzania tabeli wyników w grach przyciskiem tab zachaczałem o capsa co spowodowało jego wypadnięcie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Znawcy powiedza ze sa to slabe peryferia, „niby gamingowe” , „tutaj płacisz za firme, za 100 zl masz to samo” - bo i takie opinie slyszałem.

A ja polecam, wdłg mnie sa one bd dobre (akurat Krakenow nie mialem na glowie za to wszystkie inne klawy, słuchawki od nich uzytkowałem) i nawet jesli ktos mowi, ze sie płaci za firme - ja i tak bym zapłacił.

A jesli mialbym kupowac "biurko" to wszystkie peryferia kupiłbym od nich (juz nawet zbieram kase xD)

To jest tylko i wylacznie moja opinia. Prosze mnie nie hejtowac ;)

To jak widać znaleźli kolejnego jelenia który lubi przepłacać za sprzęt nie warty stówy(mowa o słuchawkach).

@top

Podaj max budżet do słuchawek to coś się znajdzie(zamknięte/otwarte?)

Opublikowano

Osobiście sprawiłem sobie ostatnimi czasy te słuchawki i są w mojej opinii świetne. Wcześniej posiadałem Siberia V2 i te są naprawdę znacząco lepsze. Sam jestem graczem Counter Strike'a i te słuchawki pod kątem gamingowym są świetne. Jeżeli masz jeszcze może kupioną kartę dźwiękową to po prostu bajka, a nie dźwięk :)) więc polecam.

Co do klawiatury to mój znajomy (fan razer'a od zawsze) trochę narzekał na tą klawiaturę. Woli jej młodszą czy tam starszą siostrę Lykosa. Lecz nie posiadam w tej dziedzinie odpowiedniego infa ;))

Opublikowano

Może to i nie jest klawiatura Razera, ale wg. mnie wygodniejsza. A dla mnie najbardziej liczy się wygoda użytkowania i póki co z wielu klawiatur różnych firm, ta najbardziej mi pasuję.

http://www.3kropki.pl/p/roccat-isku-fx-klawiatura-przewodowa-wielokolorowa.html

Co do słuchawek mam niewielkie doświadczenia z tym związane, wcześniej używałem Creative HS-800 kupione po taniości, teraz Superlux HD 668B i osobny mikrofon Trust Starzz. Do rozmów się nadaję, a same słuchawki są wygodne i plusem jest kabel do wyboru, albo 1 metr albo 3 metry (chyba nie ma problemu połączenia ich w 4 metrowy kabel ale nie próbowałem bo nie potrzebuję.

@nie wiem po co pisałem to wyżej :D W każdym razie jeśli nie musi to być koniecznie razer, to polecam Roccat'a.

Opublikowano

Razer Lycosa - posiadam. Klawiatura spisuje się dobrze, jedyny minus, to ścierające się gumowe pokrycie, co trochę niszczy podświetlenie klawiszy i ich czytelność, jeśli ktoś patrzy na klawiaturę jak piszę, to może mieć problem.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Słuchawki nie muszą być firmy razer ;) Po prostu te mi się spodobały z wyglądu etc..

Jeżeli macie linki do innych możecie śmiało podawać.

Jeszcze myślałem nad cichą myszką której nie mogę znaleźć, a dotykowej za 400zł nie chce ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...