Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Skrypty rynia|Własne pomysły|Często nowe skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

\

|

|

\
|

|

\
|

|

\
|

|

\
|
|

m7mh.png

Na wstępie powiem, że wszystkie tu zapisane skrypty są napisane przeze mnie. Możesz wgrać je na swój serwer, korzystać z nich. NIE MOŻESZ ich udostępniać (wyjątkiem spisy na tym forum), podawać się za autora skryptów.

okr8.png

Skrypt wprowadza na serwer...modyfikację do łuków, które po wystrzeleniu strzały teleportują nas w miejsce uderzenia! Minusem skryptu jest to, że jeśli strzała uderzy gracza, też teleportuje (nie oficjalne informacje, czekam na potwierdzenie od użytkowników). Dodatkowo zmniejsza szansę na drop enderpereł.

Kod skryptu:

http://pastebin.com/QgGKHjYU

47pn.png

Skrypt dodaje wypadanie głów graczy po zabiciu oraz możliwość otrzymania głowy komendą.

Kod skryptu:

http://pastebin.com/VVgfGCd2

mz2h.png

Skrypt blokuje złośliwe przenoszenie bloków przez endermany. Teraz budowle będą bezpieczne!

Kod skryptu:

http://pastebin.com/1uJatAZt

Propozycje skryptów dawajcie w komentarzach :P

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Stary ja się skryptów nauczyłem pisać przed wakacjami. M.in uczyłem kilku forumowych "skrypterów". Więc ja się nie uczę, a w tym momencie szykuję 2 ogromne skrypciki.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Nie nie zdradzę :p No może nie wyjdą takie ogromne jak miałem na myśli :p

Taka mała niespodziewajka

3foc.png

Opublikowano

ehhh kolejna osoba która zamieszcza skrypty do 30 linijek, po co robić takie prezentacje? zakładam, że ten twój rzekomy "ogromny" projekt to skrypty na 80-150 linijek

Opublikowano

Okej. Czemu muszę wstawiać coś wielkiego? Jak coś jest krótsze to plugin ma mniej akcji do wykonania. Co innego jak robisz skrypt na czyszczenie chatu i on zajmuje 30 linijek, a co jak robisz coś czego jeszcze nie było (2 skrypty) i jest nowe, przydatne. To, że krótkie nie znaczy do niczego. Więc nie rozumiem.

PS.

Nie powiem, że "zrób lepsze" lub "lepszych nie zrobisz", bo jest to bezsensowne, ale ucieszyłbym się gdybyś zaprezentował co potrafisz ;) Gildie też potrafię napisać, a nawet napisałem, ale nie udostępnię ich w tej formie jakie są teraz.

3foc.png

Opublikowano
command /restartaa:

trigger:

send "&6|||&b&lSerwer Zostanie zrestartowany za&6|||"

send "&6|||&e&l5..&6|||"

send "&6|||&e&l4..&6|||"

send "&6|||&e&l3..&6|||"

send "&6|||&e&l2..&6|||"

send "&6|||&e&l1..&6|||"

send "&6|||&b&lRestart Serwera !!&6|||"

Mam taki skrypt ;] . Ale mi nie działa robi to wszystko w 1s . Da się zrobić żeby to robiło się tak jak w czasie ? I jeszcze dodać na koniec komendę /stop ?

=========================================================

Szukam skryptera  ;) .

Pisać na PW ..

Opublikowano

@up

Dobry temat?

Daj tam gdzie chcesz opóźnienie "wait 1 second" ;)

Jak dla mnie skrypty jak zwykle te same co u każdego nic ciekawego.

Podaj mi przynajmniej jeden temat z np. skryptem na tepanie strzałami

PS/EDIT

ehhh kolejna osoba która zamieszcza skrypty do 30 linijek, po co robić takie prezentacje? zakładam, że ten twój rzekomy "ogromny" projekt to skrypty na 80-150 linijek

Takie małe info. W tym momencie skrypt ma 489 linijek i z każdą minutą rośnie ;)

3foc.png

Opublikowano

Dzięki ;] .

Szukam skryptera  ;) .

Pisać na PW ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...