Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwery BFP4F

BeatleS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multiplay POLSKA

polecam.

@edit, a sorry, tylko na oficjalnych z tego co wiem bana nie można dostać..

@down ją gram na serwerach multiplay i jeszcze żadna przykra sytuacja mnie nie spotkała.

Opublikowano

Ta multiplay, żarty robisz. Nie polecam, twardy mnie wyrzucił za: irytujesz, bo miałem l85 na prebuy. Jeszcze mylenie nickow, miał być wyrzucony Killer13596467695, a byłem ja.

Opublikowano

O polskich i niemieckich serwach zapomnij, najlepiej z innego kontynentu, ale wtedy z pingiem się musisz bawić.

Tylko EA, ewentualnie jak wbijasz na serwa, to pisz !admins i jak Ci wyświetlą się jacyś aktywni, to wyłaź.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Multiplay POLSKA heh dziadostwo jakich mało, ekipa z gliwic diwe ku**** i kibic, jesdnym słowem gimboza ma tam raj... polecam serwery OG. I to tyle :)

x

Opublikowano

Serwery oficjalne, i3d.net, LeetServers, 4netplayers. Są to serwery, bez administracji. Tu też trzeba czytać całą nazwę serwera bo niektórzy w nazwie zostawiają nazwę serwerowni i potem coś tam dalej pisze. Ogólnie czysta nazwa serwerowni= brak admina i dużo cheaterów. Jak wchodzisz na jakiś serwer zwracaj też uwagę na baner. Jak jest zwykły( bez nazwy klanu, zasad itp.), taki jak na oficjalach ( na 4net jest jeszcze nazwa na banerze) to nikt o niego nie dba.

A 2 sprawą jest jakiego rodzaju bana masz ma myśli. Jeśli tylko na serwer, to na tych wymienionych go nie dostaniesz . Lecz jeśli Ci chodzi o bana na T4G, to tu serwer nie ma znaczenia, możesz go dostać zawsze. A na pocieszenie zostaje na oko 80 serwerów bez blacklisty. A jak się ma znajomości to się tam nie dostaniesz chociaż nie wiadomo jakie by były dowody

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...