Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mainowanie mida

eVo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dawniej grywałem gównie na pozycji ADC jednakże gdy odkryłem, że teraz słabo mi to idzie w Goldzie to głównie gram na midzie gdzie jako tako potrafię wygrywać linie/czasem przegrać bez feeda. Chciałbym dostać od Was jakieś rady dot. mainowanie mida. Głównie chciałbym wiedzieć:

- jakie postacie mainować na midzie(aktualnie wymainowani Orianna, Ahri, Zed, Katarina, Nidalee, Lux, Syndra)

- jakieś tipy, które są niezbędne do grania na środkowej alei

może macie też jakieś filmiki, które uczą gry na midzie?

Opublikowano

Dobry na mid'a jest gragas(mocne ulti,obszarowy DMG),ciekawie też się gra fizz'em(ogromny DMG,mocne combo,dobre 1v1) lub annie(obszarowy stun,ogromny DMG AoE).

Co do tip'ów to musisz jak najwięcej trenować,próbować robić dobre akcję,roamować oraz próbować mocno rozwalić midlera enemy team'u.

Opublikowano

rozbić rozpierdol na innej lini. Tak grzeczniej to po prostu zejść na topa czy bota i pomóc zabić enemy przeciwnika/ków

Opublikowano

a powie mi ktos zkont moge pobrac tom gre i czy pojdzie mi na tym sprzencie:

pentium [R] 4 - 1mhZ

karta graficzna to jakaś taka zbudowana w komputer, moj informatyk mowi ze nazywa sie to zeskortowanom kartom graficznom

i mam podobno 512mb ramu

dodatkowo moja karta obsluguje jakis shader model 9.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...