Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zabawy w Lolu ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złoty alistar, jedna osoba bierze skina złotego alistara. Tworzą krąg na midzie i próbują wyrzucić złotego alistara z kregu, jak wypadnie = dead. Każdy gra alistarem :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

@UPNiestety nie ma już dostępnego trybu one for all ;-(2xUPZajebiste :] lecą lajki dzięki za odpowiedzi czekam na więcej gier .

No ale One4All było testowe, czyli ja 99% wróci, wystarczy czekać :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

No ale One4All było testowe, czyli ja 99% wróci, wystarczy czekać :)

Mam nadzieję że jeszcze w tym roku , niestety nie poinformowali nas kiedy dokładnie ;/

Opublikowano

Zwykle sobie potrolluj z kolegami , corki ap , shen ap . Z tego co wiem na castumach gra się azal (all mid all zeal) gracie na mapie arama , i możecie kupować tylko zapał (18as 10szans na kryt) kiedy macie 6 zealow , możecie rozwijać do PD (widmowe ostrze) , fajna sprawa . Możesz też zagrać normala z kumplami teamem "medic force"(soraka, sona, nidalle, taric ,janna) czyli postacie leczace i nie ma mocnych a zabawa przednia jak chcą focusowac a ten dostaje 5k życia po kolei , tam też jest build który jeszcze sprawi że będziesz lepszy xD każdy robi oblicze ducha(zwiększa leczenie) i ten item leczacy co robi się z kielicha harmonii (nazwa mi wypadła) .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...