Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wprowadzenie dla newbie,Jak wysłac pakiety? Jakim programem?

Adam...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio miałem duza przerwe od mu spowodu kradzieży, teraz "wróciłem" gram na helheim granie od 0 znow ciezko sie dobrze dorbic,a przecież nie bede wydawał zł na blesy i to pewnie dupe ;p

Niechce tu was prosic a byscie dali mi itemy. dupe method czy cos...

Chciłabym żebyscie mnie wprowadzili w ten "świat" , jestem dosc lotny przynjamniej mi sie tak wydaje ;]

A więc jakim programem moge wysyłac pakiety? Jak je wysyłac? Skąd wziąsc bypass na gg, jak z priv serwerów wyciagnąc pakiety?

Dlaczego chce to wiedziec?

hmm dupe method i tak pewnie nie znajde wiec dorobic sie pewnie tez nie dorobie, gra od 0 nie sprawia mi przyjemnosci chciałbym sie "pobawic" w te pakety, zainteresowało mnie to i chce "więcej wiedzy" ^^

Pewnie nie kazdy chce zeby kazdy mogl bawic sie w pakiety itd ale mi naprawde bardzo zalezy więc prosilbym o jakis guide ;] a jezeli naprawde nie chcecie tego wynosic po za "wasz krąg" to pm me bede bardzo wdzieczny ;]

Jeszcze raz mówie nie chce was prosic o jewele , chciałbym sam do czegos dojsc z wasza pomoca;]( wasza wiedza, ktorej ja nie mam ) :]

Pozdraiwam

Opublikowano

"wasza wiedza, ktorej ja nie mam"

hehe, tutaj również nikt jej nie ma - przeczytaj kilka ost. wątków, a stanie się to dla Ciebie jasne

wydaje mi się, że opcja "szukaj" wie najwięcej.......................................................................

.............n/c

...ale odpowiadając: do wysyłania masz wildproxy, CM, a pakietów nawet nie zgłębiaj, bo w ciągu najbl. tygodni będzie się raczej sporo zmieniać i wszystko, co by Cię najbardziej interesowało i tak przestanie działać

mam nadzieję, że za 1k PLN'ów nie dostanę skryptu w AI

"Programing" Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 15% Delphi

dłubanie skrypcików w AutoIt nazywamy programowaniem?

Opublikowano

hehe

pierwsza bede

"WIEM ALE NIE POWIEM"

tak apropo tematu to wystarczy obskoczyc 5 tematów ponizej i bedziesz all wiedzial :-)

proszę nie umieszczać linków zewnętrznych.

Opublikowano

dzięki za wyczerpujące wypowiedzi które mi nic nei daly ;< Az takim laikiem nie jestem wiem ze wildproxy i cm sluza do wysylania pakietow tyle moglem wyczytac z ponizszych topickow, ale tam jest straszny chaos dla kogos takiego jak ja co sie nie orientuje jest to nie zrozumiale chcialby zeby ktos do zebral w "kupe" i jakos wytlumaczyl ;] Dziękuje ;]

Opublikowano

nazywaj rzeczy po imieniu ;P

poprostu (nie) chcesz zeby ktos Ci dal metode na dupe a jedynie doprowdzil cie do niej...co za roznica?

guild do wysylania pakietow? ostatnio forum jest zawalone tylko i wylacznie "rozmowami" o pakietach... wystarczy troche poczytac.

Na forum nie ma zadnych "kregow"^^

bypass? z tego co wiem to Dexjuko go mogl wyslac.Jest o tym topic...

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

niechce zeby mnie nikt doprowadzal do metody dupe bless bo i tak wiem ze nikt nie mial by takiego zamiaru, chce tylko wdrazyc sie w te pakiety bo jest laik w tych sprawach narazie. nie wiem jak i gdzie wysylac te pakiety.

p.S prosze o link do topicu o tym bypassie;<

Opublikowano
niechce zeby mnie nikt doprowadzal do metody dupe bless bo i tak wiem ze nikt nie mial by takiego zamiaru, chce tylko wdrazyc sie w te pakiety bo jest laik w tych sprawach narazie. nie wiem jak i gdzie wysylac te pakiety.

p.S prosze o link do topicu o tym bypassie;<

N/C

Opublikowano

jest opcja zwana search ,a ten dzial zawiera tylko 18 stron a ty prosisz zeby ktos ci podal link do tematu ? co kurwa kaleka jestes? czy leniwy wpierz ktory czeka na zarcie pod pyska ? chyba to 1sze bo niewiem jaki problem jest w tym zeby wkleic pakiet do okienka i kliknac na send server a zeby wyciagnoc kliknij na capture packets from server i kliknij na chaos machine i ktorys z posrod pakietow ktore ci sie pokaza sa do otwierania okienka z chaos machine, rush musskiem a nie debilne tematy zakladasz dobrze ze jeszcze niepodales gg albo emaila zeby ci tam pisac

2006-2010

Opublikowano

Tak bardzo leniwy ....

Jak bys byl taki madry to bys zajrzal to tematu dex ai zoabczyl ze nic tam nie ma...

Dex zeedytowal topic i juz nic tam nie ma...

Nadal prosze o bypassa...

Opublikowano

jak faktycznie jestes taki lotny po powinienes wiedziec ze jak chcesz czegos sie dowiedziec to musisz sobie sam tego poszukac, zwarzywszy ze jest tego sporo. Mysle ze predzej by ci ktos odpisal jakbys jakies konkretne pytanie zadal a nie takie ogolniki. jest tutaj sporo informacji porozrzucanych to fakt ale sie one czesto powtarzaja i mysle ze to jedyny powod dla ktorego nikt tego w calosc nie zebral :P, poszukaj sobie o pakietach tutaj :

http://www.mpcforum.pl/p <- nawet tuturiale z ss sa wiec latwo sie nauczysz jak slac i jakie pakiety, jedyny bol to reklamy

http://www.mpcforum.pl// <- tutaj niestety w jakims smiesznym jezyku

http://www.mpcforum.pl/ <-tutaj dosc stare ale powinno ci sie przydac

jak wspomnial L4ngholm teraz beda wiele zmieniac (jak juz sie nauczysz czitowac to zobacz privy na tych najnowszych wersjach - tam kompletnie nic nie dziala xD, nawet serv nie zwraca zadej odpowiedzi albo wogole sie wyburacza)

co do dupe blesow to jezeli faktycznie jest jeszcze jakas metoda ktora dziala na globalu to mysle ze ja w koncu ktos ujawni, a mianowicie gdy cena blesa spadnie do gr za sztuke to nikomu sie nie bedzie chcialo bawic i ze tak powiem bedzie chcial zaslynac. Ludzie maja b na kilka lat z tych max setow co porobili, i im wiecej ich sprzedadza tym wiecej blesow do nich wraca i tym wiecej ich wprowadzaja na rynek poprzez allegro. ceny beda rosly i tak w kolo macieju :)

linki,warn++

Ziomal

Opublikowano

jak chcesz sie bawic konkretnie w pakiety to mozesz odpalic catastrophe do frienz mu, ja pamietam z 2 miesiace temu jak wrocilem na 1 tydzien do mu po ponad pol rocznej przerwie to byl okres tych 2 rollbackow odpalilem catastrophe i najbardziej co mnie rozbawilo to napis w stylu catastrophe for frienz mu activated have fun czy jakos tak.. jedynie co sprawdzalem w catastrophe to autokill i wysylanie pakietow , wlaczenie autokilla powoduje chwilowe bicie i zawiecha gry a wysylanie pakietow wydawalo sie ok.. wtedy w catastrophe wystarczylo wpisac ip i port globala dac start proxy bez start server i wbic do gry lub ewentualnie usunac folder game guarda dac start proxy odpalic mu przez catastrophe i poczekac az sie GG sciagnie i mozna bylo grac.. jak jest teraz? tego niewiem bo jestem kompletnie odciety od swiata mu :)

2006-2010