Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi przy 10 Mb

McCordStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem graczem i mam razem z bratem internet 10 mb na 2 kompy.

Mamy Switcha, który rozdziela internet.

Komputery mamy sprawne i dobre po 4 gb ramu, ale jest jeden problem, bo juz od jakiegoś czasu gdy chcemy sobie zagrać duo to wchodząc do kolejki wybierania bohaterów tracimy połączenie z serwerem pvp.net i nie możemy wybrać bohatera, relogamy i ja mam kare za wyjście z kolejki.

Jeżeli ktoś zna jakiekolwiek rozwiązanie tego problemu to proszę o pomoc!

Z góry dzięki :) .

Medium_eune_59_5_text.png

Opublikowano

up to nic nie pomoze

w solo q też tak macie? a jak tylko jeden używa neta też masz taki problem? w innych grach nie rozpaczą?

Opublikowano

Nawet jak 1 używa to traci połączenie, ale tylko w lolu, inne gry chodzą normalnie.

Może to ma związek z moim wind. ostatnio sobie nowego wina 64 bity zainstalowałem to może o to chodzi.

Opublikowano

Miesiąc temu miałem internet 6mb/s jak ja grałem i moja siostra to w grze miałem ping ponad 250+. Po zmianie na 150mb/s ping 25.

Na 150mb to mnie nie stać :)

Opublikowano

Wiecie ze lol laczy z rozgrywką przez IP kompa? Chodzi o to ze nawet jak bedziesz gral i Cie wywali z lunchera to ciagle bedziesz mógl wrocic do gry nawet bez logowania, bo server przypisal sobie twoje ip do danej rozgrywki.

Myśle ,ze to jest tym problemem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...