Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Smite

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś programik autosmite czy cuś?

Bo nie chcę mieć tego w bolu.

@edit

Zjebałem 2 smity i gre przegrałem :/

Opublikowano

Kiedyś była aplikacja do automatycznego smite'owania, ale już nie działa. Jedyną opcją, jaką znam jest użycie skryptu w bol-u.

http://lol-plus.com/

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

Może se mózg kup i się naucz smitować, a nie cheaty do LoL'a ściągasz. Żenada. Jak nie umiesz zesmitować to nie, naucz się a nie srasz że przegrałeś.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Może se mózg kup i się naucz smitować, a nie cheaty do LoL'a ściągasz. Żenada. Jak nie umiesz zesmitować to nie, naucz się a nie srasz że przegrałeś.

Pozdrawiam.

MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Pozdrawiam.

koleś jest jakimś angry kidem i spamuje takimi komentarzami

Wrocilem z bana skurwiele mnie zablokowaly na 7 dni za nic. Macie mnie kurwa wiecej nie banowac bo hunta w tibii dostaniecie i skonczy sie expienie na tombach. Żegnam

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Pozdrawiam.

Ale jak nie umiem smitowach i jeszcze bedą we mnie wyzwiski lecieć (nie leciały), oszczerstwa itd.

Nabijacz postów się znalazł piszesz nie temat.

Idź kupe lepiej zrób.

Bez przesady żeby grać w LoLa na botach zera. Jak nie macie skilla to nie grajcie, proste.

Ja nie Gbob żeby umieć bez haksów grać, nie twój interes.

A idź panie w dupke jeża pewnie jakiś bronze jesteś.

Źle srasz w tym temacie panie.

@mam ból dupy

Opublikowano

Ale jak nie umiem smitowach i jeszcze bedą we mnie wyzwiski lecieć (nie leciały), oszczerstwa itd.

Nabijacz postów się znalazł piszesz nie temat.

Idź kupe lepiej zrób.

Ja nie Gbob żeby umieć bez haksów grać, nie twój interes.

A idź panie w dupke jeża pewnie jakiś bronze jesteś.

Źle srasz w tym temacie panie.

@mam ból dupy

Lepiej żeby w twoją stronę leciały wyzwiska, niż żebyś grał na nielegalnym oprogramowaniu które jest gównem i tylko gówna nim grają w LoLu.

"Pewnie jakimś bronze jesteś" przepraszam bardzo ale to nie ja w sezonie 2 siedziałem na 1000 elo wyzywając od "noob teamów" (swoją drogą beka bo chciałeś przenosić się na Westa myśląc, że tam nie ma noobów, nie ważne). Hehe.

Opublikowano

Lepiej żeby w twoją stronę leciały wyzwiska, niż żebyś grał na nielegalnym oprogramowaniu które jest gównem i tylko gówna nim grają w LoLu.

"Pewnie jakimś bronze jesteś" przepraszam bardzo ale to nie ja w sezonie 2 siedziałem na 1000 elo wyzywając od "noob teamów" (swoją drogą beka bo chciałeś przenosić się na Westa myśląc, że tam nie ma noobów, nie ważne). Hehe.

Ale jesteś w bronze

VIVA AUTO SMITE

Ja 1000 elo?

Dowody jakieś panie?

W ogóle co pan posty nabijasz, nie na temat.

@edit

1100-1200 elo po za te granice nie wyszłem bo nooby itd.

Ja challenger powinienem być...

Cytat

Wrocilem z bana skurwiele mnie zablokowaly na 7 dni za nic. Macie mnie kurwa wiecej nie banowac bo hunta w tibii dostaniecie i skonczy sie expienie na tombach. Żegnam

Z takimi komentarzami to panu dziękujemy

Opublikowano

Ale jesteś w bronze

VIVA AUTO SMITE

Ja 1000 elo?

Dowody jakieś panie?

W ogóle co pan posty nabijasz, nie na temat.

Wszystko tylko tłumaczysz tym, że "nie na temat" lub "nabijasz posty". Ty dobrze wiesz, że miałeś 1000 elo.

@edit

A co mają moje wcześniejsze komentarze do aktualnej dyskusji? Brak argumentów ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...