Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać skrypt itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko!! Mam pytanko ;3 Bo poczebuję poradnika jak wkleic skrypt zeby działał i drugie poczebuję najlepszy skrypt do Pentariny ;3333 Pozdrawiam.

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

wyszedł teraz nowy skrypt na katarine http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-19-2114/

jest potężny, nawet nieźle lasthituje z Q i W w zasięgu, więc dajemy radę z farmą nawet jak gramy przeciw kontrze i możemy bezpiecznie doczekać do late game. No i chyba najlepiej sobie radzi z dobijaniem wrogów, a jak wiadomo żeby przeskakiwać z postaci na postać i nie mieć CD trzeba zabijać.

w Bolu dajesz Custom->New Skript-> Zapisujesz i zaznaczasz "fajeczką w custom"

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

wyszedł teraz nowy skrypt na katarine http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-19-2114/

jest potężny, nawet nieźle lasthituje z Q i W w zasięgu, więc dajemy radę z farmą nawet jak gramy przeciw kontrze i możemy bezpiecznie doczekać do late game. No i chyba najlepiej sobie radzi z dobijaniem wrogów, a jak wiadomo żeby przeskakiwać z postaci na postać i nie mieć CD trzeba zabijać.

w Bolu dajesz Custom->New Skript-> Zapisujesz i zaznaczasz "fajeczką w custom"

Dzieki wielkie. Zarabisty skrypt ^ ^ Pozdrawiam.

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

nom jest wypasiony. Żaden Vip nie potrzebny, z tym skryptem to z silver do golda bez problemu w kilka dni( na eu west :P ). Wygrałem nią ostatnio 6 rankedów pod rząd. Ostatnio grałem nią przeciwko teamowi (malza,jarvan,leona,olaf,jinx) czyli ostre CC, silna kontra na midzie. I nie dość, że miałem największą farmę w grze to jeszcze 6/1 w early. Warto zbanować kassadina bo denerwujący jest, z dianą też bywa ciężko, ale np taki fiddle to raczej nie problem jak się trzyma na midzie na dystans i farmi spokojnie na początku.

Radzę też trochę zwiększyć %hp auto zhonyi bo nie zdąża się włączać zazwyczaj na ustawieniach standardowych. Można też przetestować te auto wardy czy jakoś tak z "G" bo nawet przydatne.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...