Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] do Riven + Pytanie odnosnie zwrotu

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Pierwsze pytanie: Na który Skin do Riven się zdecydować? (Pamiętając, że w drodze są skiny z nadchodzącego święta).

Druga pytanie: Jeśli kupię teraz skin'a do riven i po patchu (nerfie) będę chciał ją zwrócić wraz ze skinem to zwrócą mi RP? Nie wiem jak bardzo ją ten nerf dotknie, potem się może okazać bezużyteczna, wolę się upewnić.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nie nerf, tylko zmiana zestawu skilli lub wizualna zmiana (np garen) :) wtedy mozesz pisać o zwrot skina i postaci

a co do skina, do króliczek, i zaden skin króliczka nie przebije

Opublikowano

1. Według mnie Króliczek Bojowy Riven najładniejszy. Piękny art, świetne animacje, do tego ładnie wygląda w grze.

2. Nie zwrócą Ci, bo to nerf, a nie rework :P

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ok, to teraz niech mi ktoś powie, czy Riven się będzie nadawała po tym do gry, i co jej w końcu nerfią, bo wszędzie pisze co innego.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Tego jeszcze nie wiadomo czy będzie się nadawać :) aczkolwiek najbardziej ucierpi jej Q

moim zdaniem nadal będzie dobrym pickiem :3

Opublikowano

Ok, to teraz niech mi ktoś powie, czy Riven się będzie nadawała po tym do gry, i co jej w końcu nerfią, bo wszędzie pisze co innego.

Oczywiście że będzie się nadawała ale to nie będzie ta postać co kiedyś.Pewnie ucierpi jej early,w late będzie to mało odczuwalne,do tego jej ciekawa oraz mocna mechanika będzie nadal świetna

Opublikowano

Więc tak. Nie będziesz mógł zwrócić Riven. Postacie, bądź skiny można zwracać tylko wtedy, gdy jest jakiś rework, albo vu. Jednak wystarczyłby rework 1 skilla i byś mógł ją zwrócić w razie czego. Niestety, u niej to jest tylko nerf.

Co do samego nerfa, nie będzie zbyt bolesny. Delikatnie ucierpi w early game, ale w late, tak jak mówił Kleas, będzie to mało odczuwalne.

A jeśli chodzi o skina, to polecam jak najbardziej Battle Bunny Riven, ma fajny model, jak i splashart, a także ładnie zmienione animacje skilli.

Możesz też kupić Championship Riven za grubo, grubo, gruubo ponad 100$, też bardzo ładny skin... Oczywiście żartuję. Kupowanie tego skina to czysty idiotyzm, wyżywiłbyś się przez kilka miesięcy za te pieniądze. :P

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Najlepszym skinem do Riven według mnie jest Battle Bunny Riven. Świetny wygląd w grze, pomarańczowe animacje i ciekawy art, a co do zwrotu to po prostu nie zwrócą, to tylko rework. Riven odczuje tego nerfa tylko w early, late bez zmian :3

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...