Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sprawa się rypła... FUT 14 Problem

herflikp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pomocy!
Całkowicie edukacyjnie użyłem kilka razy trainera:]
niestety moje konto zostało zbanowane.
Czy sa jakies mozliwości w takiej sytuacji odzyskania konta?
pytam poważnie i chciałbym abyście podeszli do mojego problemu poważnie.
pozdrawiam Piotr

Opublikowano

nie dostałeś e0maila od ea? Raczej już sobie nie pograsz ^^

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

może go podał jakiś doświadczony gracz ;D, albo akurat ktoś w Logach zobaczył (chociaż nwm czy oni coś takiego mają) ;)

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

No EA nie wie co robią, ja dostałem bana bez trainera, i nie wiedzą co się stało z moim kontem. Odpisali mi po tygodniu ze rusza postepowanie w mojej sprawie

Opublikowano

żadnego meila od ea nie dostałem. pisalem do angielskiego origin help i tam mi napisali ze jestem zablokowany, ale meila nie mam.
czy jesli kupie nowa gre to z mojego ip bede mogl grac?

dodam ze trainera uzywlem tydzien

Opublikowano

W2S taki youtuber też dostał bana za nic ;p fifa ma wiele błędów i banują nie tych których powinni, najlepiej napisz do kiedy tego bana bd mieć

1391020896-U962219.png

Opublikowano

W2S taki youtuber też dostał bana za nic ;p fifa ma wiele błędów i banują nie tych których powinni, najlepiej napisz do kiedy tego bana bd miec

od kogo mam sie dowiedziec na ten temat?

tzn ze moga banowac na jakis okreslony czas?

Najlepiej będzie jak stworzysz nowe konto i tak zakupisz nowy produkt ;)

a co z tamtym kontem, mialem niezly sklad, moze nie jakis rewelacyjny ale wypracowany samemu.

nic nie da sie zrobic naprawde?

Opublikowano

najlepiej do nich napisz ;p

1391020896-U962219.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...