Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ping co zrobić by polepszyć ?

szczawikPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz przeglądarki / skype / steam / origin / gg.

Podłącz kabel z netem (jak masz lapka). Można też spróbować router (jak masz) odłączyć.

Nic więcej raczej nie zrobisz, jedynie kupić szybszy internet.

Opublikowano

jak masz z neonówki albo neti albo innego scierwa ... to zapomnij , oczywiscie przy 10mb/s ... a dokładnie do 10 MB/s zapewne

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Te 3 ping nie jest najgorzej, ale już 1 i 2 to odczuwalne dosyć mocno. Powyłączaj wszystko - gg, skype, jakieś torrenty. Jeśli ktoś jeszcze w domu korzysta z neta, czy to z wifi, czy lapka whatever to wyślij go do kina, powinno być ok.

Opublikowano

noo to ja też .. i mam tak samo jak Ty .. i nie licz na nic wiecej ... ;) i w umowie masz DO 10Mb/s a nie 10 ...On jest slabej jakości , niby jest pokaźna prędkość ale to taka mała utopia

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Ustaw ustawienia graf. w combacie wszystko na LOW, jezeli nie dopasowales sobie.rozdzielczosci ekranu do gry, to to zrob ;) ewentualnie mozesz zainstalowac jakiegos game boostera, lub cos w tym stylu, jesli to nie pomoze to zmien dostawce internetu :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Wiesz co ja mam do 10mb/s i po podpisaniu umowy było super połączenie ok 9 mb/s przez jakiś miesiąc, później się coś zrypało i miałem 2, zadzwoniłem i znowu mam 9mb/s.

Spróbuj też zadzwonić do nich może to coś da.

Ewentualnie jeżeli się da zerwij umowę, może się jakoś da.

A ten mój temat raczej Ci nie pomoże w poprawie neta.. :(

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...