Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban help wtf

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed paroma min dostałem bana na konto o.O ze niby uzywałem nielegalnego opragromowania ... Niby mój palladyn był na bocie ... O co kurw.. biega ktos mnie zreportował czy co ?

c22p.png

38w3.png

Opublikowano

Co im odjebało ... na palku ani razu bota nie uzywałem co jedynie na moim ek na tym samym koncie ... wtf czemu moj palek dostal bana itd .. na cale konto japier..

Opublikowano

Hehe po prostu bociłeś system to wykrył kolega koksik dostał na 7 dni bo pewnie bocił i go system nie wykrył tylko go reportło a ty ewidentie tym ekiem tak słabo ustawiłeś skrypt że system cie wykrył hehe a jak system wykryje to delete

xmMfHrm.png
Opublikowano

Tak samo miał koksik i mi wydaje się, że system wykrywania im się zjebał , bo nawet za bot'a wątpię, że dają bany na 7dni.

@Edit

Możesz zawsze spróbować się odwołać.

Btw. Double Topic.

Opublikowano

Wlasnie im napisalem po angielsku co i jak ze oczekuje dowodów itd teraz pozostaje tylko czekac

Puszczą Ci śpiewkę, że wykrył Cię ich super tajny anty-bot, nic nie wskórasz u CIPEK ;/

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Nie masz szans na unbana oni banuja co popadnie bo ja np dziś ostro bociłem i bana nie było :s moim zdaniem oni ostatnio banuje randomowe osoby które były reportowane żeby pokazać ,,że mają jakiś pro elo system'' :s ale to tylko moja teoria bo np znam typa co wybocił wiele postaći np pare dni temu dobił xenobotem 300 lvl a bocił nim od 20 lvla hehe i żadnego bana

ten cały anty bot to rosyjska ruletka

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nie masz szans na unbana oni banuja co popadnie bo ja np dziś ostro bociłem i bana nie było :s moim zdaniem oni ostatnio banuje randomowe osoby które były reportowane żeby pokazać ,,że mają jakiś pro elo system'' :s ale to tylko moja teoria bo np znam typa co wybocił wiele postaći np pare dni temu dobił xenobotem 300 lvl a bocił nim od 20 lvla hehe i żadnego bana

W moim przypadku najdziwniejsze jest to, że ban poszedl na cały acc ale z powodu postaci której nie używam od ponad roku jak nie więcej.

sybga.png

Opublikowano

Ale się do mnie dopierdoliłeś przez to, że Ciebie "ośmieszyłem" w jednym z tematów. A tak Ty znasz typka co wybocił wiele postaci do 300lvl'a, no ale kurwa jakim cudem Ty znasz taką osobę jak się pytałeś czy ktoś bocił XenoBotem bo nie wiesz czy go używać. Tada dowodzik : http://scr.hu/1480/8vofj

Opublikowano

czyli co mam bana na 7 dni czy totalne usunięcie konta ?

A i oc do bota ostatni raz byl bot uzywany na tym koncie z miech temu ... Wieć wtf ?

Opublikowano

czyli co mam bana na 7 dni czy totalne usunięcie konta ?

A i oc do bota ostatni raz byl bot uzywany na tym koncie z miech temu ... Wieć wtf ?

Delete, ja też się odwołałem, znikome szanse na powodzenie ale zobaczymy.

sybga.png

Opublikowano

no to zajebi... nie ma to jak wlozyc 150 zl do konta ..

Jeszcze raz , Na koncie zostaną usunięte postacie czy po porstu cale konto ?

Opublikowano

Pogódź się z tym, że na pallek nie zdążył wbić setki ;)

Ja robie sobie przerwę, ale na pewno nie odpuszcze, w tej chwili dicuje i zarabiam kase ( dzisiejszy profit 5h z 1 chara 70k)

sybga.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...