Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 sezon Highschool DxD

Cielson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnych zapowiedzi , ale strzelam 2/3 kwartał tego roku.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Nie ma jeszcze żadnych potwierdzonych informacji :> Sam na to czekam i szukałem po różnych angielskich forach ale nic nie znalazlem. Ludzie piszą że prawdopodobnie będzie to w połowie 2014 ale nic nie wiadomo na 100%.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

A ja wiem na 99% że będzie kolejny sezon bo jest jeszcze manga jak i widzowie oraz oglądalność jakaś więc ciężko aby nie zrobili dalej. Ale kiedy to już ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja też jestem niemal pewien że będzie kolejny sezon. Wystarczy popatrzeć na zakończenie 2 :P W poście wyżej chodziło mi o nieustaloną jeszcze date premiery 3 sezonu :P

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

A ja wiem na 99% że będzie kolejny sezon bo jest jeszcze manga jak i widzowie oraz oglądalność jakaś więc ciężko aby nie zrobili dalej. Ale kiedy to już ...

Z tego co wiem to anime jest nawet dalej niz manga, jakby powstal 3 sezon (a raczej powstanie bo hajs z tego by byl) to na podstawie novelki. Na anime tez czekam, bylo zajebiste

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...