Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Błąd

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalwoałem wr na kompie po formacie. Komp pusty jest bez programów i sterowników. Pobrałem gre ze strony oficjalnej wszystko ok po instalacji i update jak klikam START GAME. Po chwili wyskakuje błąd Error(i w nawiasie 4 cyfr) Zrobie zdjęcie jeśli nie wiecie jak to wygląda i dodam :) wieczorem. Za pomoc oczywiście like it. Bardzo bym się cieszył jak byście pomogli.

Opublikowano

Witam zainstalwoałem wr na kompie po formacie. Komp pusty jest bez programów i sterowników. Pobrałem gre ze strony oficjalnej wszystko ok po instalacji i update jak klikam START GAME. Po chwili wyskakuje błąd Error(i w nawiasie 4 cyfr) Zrobie zdjęcie jeśli nie wiecie jak to wygląda i dodam :) wieczorem. Za pomoc oczywiście like it. Bardzo bym się cieszył jak byście pomogli.

Najpierw to zainstaluj sterowniki do komputera zeby odpalic jaka kolwiek gre ^_^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ok sam sobie poradziłem po prostu prosto Zainstalować net fomework czy coś takiego :) Temat do zamknięcia jak by co zrobię nowy a like nie będzie bo mi nie pomogliście...

Opublikowano

Czyż pojawia się taki problem?

picturecq.jpg

Zainstaluj net framework 3.5 i 4.0, wyłącz antywirusa jeśli w ogóle masz i graj :)

up@

Ojć, jak miałem otwarty temat to twojego posta nie było, no cóż :x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...