Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar za RP. Warto ?

TraktorZeWsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Zastanawiam się nad kupnem rengara. Słyszałem, że jest dość dobry i nie aż tak trudny do ogarnięcia. Kupiłbym go dzisiaj za RP bo jest na wyprzedaży. I teraz moje następujące pytania na temat Rengara. Czy Riot nie zamierza go znerfić? Czy warto kupić go za RP czy jednak zbierać 6300 ? I czy rzeczywiście nie jest aż taki trudny oraz czy dość mocny przeciwko innym championom i czy łatwo go skontrować? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Opublikowano

Wg. mnie za RP powinno kupować się skiny,a nie postacie,do tego rengar ma dostać w przyszłości nerfa(dalej będzie dobry i grywalny ale nie tak OP jak obecnie).

Co do kontrowania to oczywiście że są na niego kontry,ale rengar też kontruje sporo championów.

Opublikowano

Wg. mnie za RP powinno kupować się skiny,a nie postacie,do tego rengar ma dostać w przyszłości nerfa(dalej będzie dobry i grywalny ale nie tak OP jak obecnie).

Co do kontrowania to oczywiście że są na niego kontry,ale rengar też kontruje sporo championów.

Wybacz, ale wolę sobie kupić postać i mieć nowe możliwości niż kupować skina, którego można zresztą dostać za darmo w kilka minut.

@Rengar obecnie nie nadaje się do kupienia za RP. Jak już masz go kupić to czekaj na wyprzedaż.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

up@

Jak w kilka minut ?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ja bym go kupił, licząc że nie masz 30 lvl bardziej ci się opłaca kupić championa za rp i ip wydać na runki.

Więc polecam ci rengara, jest warty zakupu, tu masz jego plusy:

• burst
  • triple q
  • snear
  • slow
  • heal
  • niewidka
  • manaless
  • system furii
  • 100% AD na Q (przelicznik)
  • naszyjnik dający różne bonusy
  • top/jungle
  • świetny pasyw, przydatny i dający wiele zabawy

928011413476457403957.png

Opublikowano

Warto

Rengar

+burst
+świetne 1vs1
+wkurzający
+w late enemy pójdzie za daleko bez sojuszników = kill
+leczenie się
+ciekawa mechanika
+nie nudzi się
+unieruchomienie
+bonusy z W
+brak many
-dość wysoki CD ultimate w early

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...