Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO [Pytanie] Prosze o szybka odpowiedz

MrMatri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko ponieważ chce kupić CS:GO i nie wiem czy pójdzie mi na takim

sprzęcie i czy moglbym normalnie pograc bez lagow ?!?!

Oto Specyfikacje :

Karta graficzna: NVIDIA GeForce HT 520MX

Procesor: Intel® Core i3-2350m CPU @ 2.30GHz

Ram: 6gb

Dysk Twardy: 1tb

To tyle (chyba nie wiem co jeszcze napisać , spisałem wszystko z menedżera urządzeń)

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ BO NIEWIEM CZY MOGLBYM KUPIC CS:GO I POCIESZYC SIE GRA

Sorry za orto :}

Opublikowano

jest ok. pojdzie

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Na luzie ci pójdzie. Ja mam lapak z 2gb ramu, wszystko stare ( niewymienialne bo lapek to shhit) i mi działa od 20-60 fps. grać da rade u cb bd stale ok. 100 fps lub więcej (zależy od ustawień graficznych w grze które se dostosujesz)

Opublikowano

Na luzie ci pójdzie. Ja mam lapak z 2gb ramu, wszystko stare ( niewymienialne bo lapek to shhit) i mi działa od 20-60 fps. grać da rade u cb bd stale ok. 100 fps lub więcej (zależy od ustawień graficznych w grze które se dostosujesz)

No własnie dziwne bo mam po 4-5 fps i nie wiem dlaczego nic nie mam włączonego prócz steam i nie mogę nawet pograć normalnie ??!?!?

Jak ktoś wie dlaczego tak mam to niech mi napisze bo bardzo bym chciał normalnie pograć :)

Spokojnie pójdzie na ~60fps

No własnie dziwne bo mam po 4-5 fps i nie wiem dlaczego nic nie mam włączonego prócz steam i nie mogę nawet pograć normalnie ??!?!?

Jak ktoś wie dlaczego tak mam to niech mi napisze bo bardzo bym chciał normalnie pograć :)

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki i sprawdź czy masz włączoną synchronizacje pionową, jeżeli tak to wyłącz ją.

Dzięki troche się polepszyło ale nadal mam coś około 12 fps i niewiem dlaczego ?!?!? ;(

Proszę o pomoc jak ktoś wie co mogę jeszcze zrobić to niech napisze bede wdzięczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...