Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Działa wam nadal freaking good evade? Bo mi się samo spatchowało chyba i teraz przestało działać :( A było takie przydatne. Wersja: 17

local versionmessage = "Changelog: Bug Fixes for free users and for the flash, also hopefuly improved Autocarry reborn support."

Dodam też, że interfejs mi się zmniejszył O_o tzn okienko z przedmiotami i to menu z paskami życia/many jest prawie niewidoczne :/ Wszystko na raz.. i zaczęło mi czasem wywalać bugsplaty... tzn po ładowaniu zamiast rozpocząć rozgrywkę wywala mnie na pulpit, wyskakuję błąd i muszę znów ładować grę przez co rozpoczynam grę gdy wrogowie mają 3-4 lvl.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

przestało mi pokazywać ten czerwony pasek zasięgu skila i mimo że wszystko mam skonfigurowane prawidłowo to np nie omija mi Q nidale (postać nawet się nie przemieszcza na bok tak jak wcześniej), a axa olafa mi omija. Aha i omija tylko skille wrogów które zostały przez nich użyte w zasięgu wzroku. tzn jak ktoś stoi w krzakach to nie omija.. albo jak ashe wypuści ulta gdzieś z bazy to też nie reaguje (ale tak miałem od zawsze)

I takie pytanko: Czasem mimo, że Evade chce ominąć pocisk ja przez nieuwagę zawracam postać i dostaje obrażenia.. Czy da się zmienić aby uniknięcie pocisku było priorytetem i bym nie mógł wtedy przez pomyłkę poruszyć swoją postacią (staram się wtedy nic nie naciskać, ale czasem trzymam spacje i postać sama się porusza za kursorem kolidując z evade)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Wszystko działa, a co do drugiego pytania, to musisz ten suwak w "Evade skillshots" dać na 2 - wtedy chociazbyś nie wiem jak próbował, to w skilla nie wejdziesz.

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...