Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat..

· Rumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam pewien dylemat.

Dziś grałem w metina pod wpływem alkoholu i przez przypadek dałem item warty 400 zł jakiemuś noobkowi.

Napisałem do tego noobka żeby podał mi swoje GG, on podał i prosiłem go żeby oddał itemy.

On się zaśmiał i powiedział NIE !

Zlokalizowałem jego lokalizacje zamieszkania po aj pi komputera i teraz mam dylemat.

Mam pojechać do niego i mu wpierdolić czy odpuścić ?

Opublikowano

Słaby troll

----------------------------------------------

Tak jedź i mu wpierdol najlepsze rozwiązanie :)

nie, serio pytam

on mieszka 200 km ode mnie

więc jak pojade to połamie go

Opublikowano

Za 400 zł to bym go za naplet na latarni powiesił, i napierdalał kijem jak piniate.

A tak na serio daruj sobie, najpewniej to jest dzieciak, który na twój widok by wezwał policje.

Opublikowano

Za 400 zł to bym go za naplet na latarni powiesił, i napierdalał kijem jak piniate.

A tak na serio daruj sobie, najpewniej to jest dzieciak, który na twój widok by wezwał policje.

nie zdążyłby, a po całej akcji nie miałby czym numeru wystrukać

możliwe że on nie jest pełnoletni ale to nawet i lepiej

trzeba chuja od dziecka chować

Opublikowano

Pamiętaj że IP często wskazuje firmę dającą mu neta, a nie lokalizacje jego mieszkania.

Po za tym po co się fatygować, lepiej zagroź mu przez GG, że jak nie oda to przyjedziesz do niego, powiedz mu że wiesz gdzie mieszka.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie zawsze ip daje dobra lokalizacje, ja mieszkam w Opocznie, a kiedyś w ff pokazało po moim ip, że jestem w Gorzów Wlkp.

Opublikowano

Jeżeli on Ci go nie ukradł bo Ty mu go dałeś to gówno mu zrobisz :) Wyszedłeś na totalnego idiotę za przeproszeniem a tłumaczenie się, że grałeś pod wpływem jest tak chujowe, że aż nie chce się słuchać...

Opublikowano

Temat jest bez sensu ponieważ za głupotę i debilizm się płaci tak samo jak za brak skilla.

ehe, a Ty płacisz za twarzowe

@ Temat do zamkniecia, jutro jade po pajaca

Opublikowano

Nie musisz mi wpierdolić najpierw można po dobroci^^Jak wbijesz do jego domu to się przestraszy się i sam odda raczej podejrzewam.A jak nie to w ryj mu i zobaczysz jak to się zakończy.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

ehe, a Ty płacisz za twarzowe

@ Temat do zamkniecia, jutro jade po pajaca

Poinformuj nas o przebiegu ;) Dałeś mu to, więc on nie jest niczego winny. Zamień się rolami i zobacz, co zrobiłbyś na jego miejscu. Także ja, gdybym otrzymał taki przedmiot, to bym go nie oddał :P Nie zawsze ta lokalizacja IP działa poprawnie, mieszkam.. w Szczecinie, a lokalizacja wskazuje na Gdańsk ;) (pomyłka o ~350 kilometrów). Odpuść sobie to, nie warto.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Na chuj te pierdolenie... Dałeś mu jakieś gówno w jakiejś gównianej grze więc możesz mu naskoczyć -.- Dałeś sam, on wziął i teraz nic nie poradzisz, lepiej się powieś na tej latarni ;l

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Okaże się kurwa, że to jakiś zawodnik MMA czy ki chuj, który autorowi tematu łeb oberwie. Jednego [...] i patola mniej :D

@Teraz wiadomo dlaczego metin zrobił się taki chujowy gdy patole tego typu wchodzą do gry :).

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Bo jak nie odda to będzie połamany, pasi ?

Powiem tyle idz sie lecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...