Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Warrock PH- Philippines

kojot9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś link skąd mogę pobrać Warrock Philippines ? . mam dosc grania w zlagowanego Nexona...

Opublikowano

Ale sobie nie zagrasz na tym warrock-u poniewaz przy rejestracji potrzebujesz podac nr z philipin jak dobrze pamietam ^_^ wiec niestety sobie nie popykasz:D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Na Filipinach też będziesz mieć lagi, bo jakoś rok temu jak próbowaliśmy tutaj w kilka osób to zrobić to się pobierało po 50-60 kb/s i trwało to kilka dobrych godzin, a pingi były po 500-600 minimum, przy dobrych lotach.

btw. chcecie nie zlagowanego War Rock'a to piszcie, żeby zmienili bibliotekę od łączenia P2P i poprawili całe timer'y w grze + ogólnie poprawili kod serwera. Jeszcze jak WRPSP było to nawet polacy (ekipa WRPSP) nie mając dostępu do kodu zrobili serwer gdzie nie było lagów w ogóle, jedynie problemy z P2P czasem, ale to da radę zrobić. Więc...

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

jak było gamefirst było lepiej na wr nie ta drogo a teraz to 5.00 Wrcarsh 30 zł -.-

Nie wiem co to ma do problemu z pobraniem klienta gry...

Założyłeś konto, a nie wiesz skąd pobrać. Download jak by nie szukać, jest na tej samej stronie, tylko pod inną zakładką.

http://www.warrock.ph/download/

Lagi będziesz miał, bo do serwera jest ogromna odległość. Na pewno kilkukrotnie wyższy ping niż na Nexon'ie.

Opublikowano

juz pobrałem ale skoro mówicie że lagi będą wiec nie ma co grać :) , dzięki z info ;)

dla mnie jest temat zamknięty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...