Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob Na Lagi

MakeLover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest jakis sposob zeby nie miec lagow typu ze sobie chodzisz w grze a tak na prawde to lag? wiecie o co chodzi tak ze bijesz sobie i nie zadajesz dmg... takie cos jak po ku na sd longju sie dzieje za omoc dam 5:)

Opublikowano

Dokladnie podlaczam sie do tej prsoby poniewaz na jaki kolwiek serwer bym teraz nie wbil mam przeogromne lagi ze zaraz mnie wywala

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Mam identyczny problem jak koledzy.

Lecz nie wydaje mi sie zeby cos pomoglo bo tu chodzi o transmisje danych z naszego PC do SERWERA i spowrotem wiec jesli serwer jest na drógiej półkuli no to chwile ta transmisja trwa.

(Moge sie mylić ale według mnie właśnie o to chodzi)

876077742.png

mario_black.jpg

100x50_pegasus.jpg

sygna-1237.png

Opublikowano

Kurde , ale mi zawsze serwery smigaly idealnie . Internet mam stałe łacze 1 mb i zawsze bylo dobrze na sdl itp tylko teraz cos mi sie zwalilo

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

A ja ci powiem Tyle wejdz sobie o 2-3 w nocy a zobaczysz nie bendzie wywalalo badz nie tak jak teraz czemu slaby net moze i komp a co sie rowna z tym to ze w dzien all prawie graja wtedy wieksze lagi sa czemu wtedy smigalo teraz nie bo nowi dochodza gracze badz wiecej kont jest robionych i podlanczanych nad ranem tez pewnie wywala bo chinole smigaja w metka na tych serwach i pomysl ze kazdy z nich smiga na 2-3 konta tu powodzik z lagami a wytlacz sh , mh , itp to dez daje duzo jedli uzywasz

Opublikowano

Do Zamknięcia.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Dodaj nową pozycję...