Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] LP

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od piątku pykałem se rankedy all day, all night i z s3 wbiłem s1, wygrałem ok. 15 meczy na ok. 17 rozegranych no i od s3 0 lp do s2 100 lp dostawałem po 20 lp, jednak teraz gry przegrałem jeden mecz, a potem wygrałem w s1 dostałem tylko 6 lp. Wiem że teraz sprawdzają czy nadaję się do golda, ale żeby aż tak mało lp ?

Jeszcze dodam tu wykres z op.gg ( wiem że to nie jest dokładne, ale te pkt. muszą coś znaczyć xD ):

1,429
Silver 1 (0 LP)
Świetnie! Jesteś ponad tę ligę!

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tym op.gg się nie sugeruj.

Powiem Ci że 6 pkt to jest standard,niektórzy nawet dostają po 3,jeśli wygrasz kilka meczy i wbijesz ok. 50/60 pkt. to powinieneś dostawać więcej(niestety tak jest).

Opublikowano

Hmm, na moim smerfie dostawałem w s1 po 30 pkt. Może dlatego że miałem 9 wygranych pod rząd. Więc może jak będziesz miał dobra serie to więcej będzie lecialo.

Opublikowano

Mialem 14 winstrike...

Spróbuj wyjść z lobby, ostatnio w 1-ce dostawałem po 4, jak wyszedłem z lobby (raz) to zacząłem dostawać po ~20 LP :)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...