Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć rey gun mark II na Przetrwanie Miasto?

x*PitBul*x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie, przynajmniej nie na zombie na multi z innymi graczami. Bo to nie jest mapka dlc i wiekszosc graczy nie ma dlc czyli nie moga posiadac ray gun mark 2. Nie ma poprostu takiej opcij zeby miec rgm 2, chyba ze na trainerze do zombie, ale to juz co innego.

Opublikowano

Nie da sie, przynajmniej nie na zombie na multi z innymi graczami. Bo to nie jest mapka dlc i wiekszosc graczy nie ma dlc czyli nie moga posiadac ray gun mark 2. Nie ma poprostu takiej opcij zeby miec rgm 2, chyba ze na trainerze do zombie, ale to juz co innego.

Jak nie wiesz to nie pisz.

Da się wylosować na każdej mapie i na każdym trybie oprócz turned.

ps. masz dlc vengeance?

Opublikowano

Jak nie wiesz to nie pisz.

Da się wylosować na każdej mapie i na każdym trybie oprócz turned.

ps. masz dlc vengeance?

Spi*****j -.-

@top

Musisz mieć dlc vengeance aby mieć ray gun mark II na mapach np. na mieście, nie zapomnij również, że mapa z dlc vengeance(buried) to na tej mapie szansa na ray gun mark II jest wieksza ze skrzyni a na innych mapach jest mniejsza.

@radioś

chodź ts to Ci wytłumaczę o co chodzi :) btw. "pierdolnięty" to do rodziców możesz mówić, nie do mnie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Aham no tak :D dlc :) no obecnie nie mam ;/ Ale myślę nad zakupem 60 zł nie tak dużo za all dlc :) pewnie i tak kupię :D

A jest jakiś sposób na to czy to zależne od szczęścia ? Jak jest jakiś sposób na to to śmiało pisać :D

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Aham no tak :D dlc :) no obecnie nie mam ;/ Ale myślę nad zakupem 60 zł nie tak dużo za all dlc :) pewnie i tak kupię :D

A jest jakiś sposób na to czy to zależne od szczęścia ? Jak jest jakiś sposób na to to śmiało pisać :D

No to jak chcesz wylosować jak nie masz DLC?

A patrol ty to naprawdę jesteś jakiś pierdolnięty spinasz dupe nie wiem o co. Polecam maść na ból dupy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę późno, sorry za odkop ale może komuś ta informacja pomoże.

Bez DLC można wylosować Ray Gun Mark II ale szansa jest tak bardzo minimalna, że najprawdopodobniej nie trafi się Wam (taki jakby easter egg).

Po kupnie DLC Venegance Ray Guna Mark II można wylosować na każdej mapie. I nie tak jak kolega wyżej napisał, że na mapach innych niż buried jest mała szansa.

Na każdej mapie jest taka sama szansa, a to czy wylosujecie Ray Guna Mark II to zależy tylko od Waszego szczęścia.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...