Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fire- Serwis oferujący darmowe nagrody (dodane dowody)!

sqmany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem tam kiedys konto.. Nabiłem 4k tych PKT, ale to lekkie oszustwo, bo zawsze nagrody były niedostępne, a jeśli nie miałeś odpowiedniej ilości punktów to nic się takiego nie wyświetlało.

Strony nie polecam, jest wiele lepszych, ale jak ktoś chce się bawić no to proszę bardzo.

Opublikowano

Kolejny taki serwis, no plis, wątpie by dało się tam coś wygrać, no może wielkim fartem

@offtop mam taką myszkę jak jest na zdjęciu :P

Opublikowano

Miałem tam kiedys konto.. Nabiłem 4k tych PKT, ale to lekkie oszustwo, bo zawsze nagrody były niedostępne, a jeśli nie miałeś odpowiedniej ilości punktów to nic się takiego nie wyświetlało.

Strony nie polecam, jest wiele lepszych, ale jak ktoś chce się bawić no to proszę bardzo.

np jakie inne strony?

Opublikowano

@ShinioxRzeczywiście były lekkie problemy za czasów vexa ale wystarczało poczekać cierpliwie lub zapytać się chociażby mnie o dzień restocku. Jestem tam od 23 maja i wygrałem nagrody o wartosci ok 1000 zł. Z resztą teraz jest nowy admin więc jest o wiele lepiej. Jak można zauważyć w aukcjach już jest dostepne 200 nagród od słuchawek po Xperie, warto jeszcze raz tam spróbować :)btw. Jakie niby są lepsze strony tego typu?P.S. Sorry, że tak chaotycznie napisane, ale pisze z xperii.@arl4s6 wystarczy codziennie robić zadania i zbierać poleconych ;)

lockerz, nie wiem czy to jeszcze istnieje ale pamiętam że było
Już od daaaawna lockerz nie działa kolego :)
1377531174-U173186.png
Opublikowano

Kolejny taki serwis, no plis, wątpie by dało się tam coś wygrać, no może wielkim fartem

@offtop mam taką myszkę jak jest na zdjęciu :P

Bo taką samą myszkę można kupić w carrefurze bodajże. Nie wiem, miałem kiedyś taką samą, więcej jak 20zł nie dałem. Przyznać jednak trzeba, że trzymała bardzo długo, do czasu aż kółko się nie zniszczyło.

Nie polecam tego typu serwisów, bo chwytają się każdej możliwej okazji, żeby nie dostarczyć wygranego na pkt przedmiotu.

Opublikowano
ej czemu jak tam się zarejestruje to e-mail aktywacyjny mi nie przychodzi próbowałem już na gmailu i o2 ;(
Sprawdź czy może jest w spamie jeżeli nie to próbuj dalej na innych e-mailach robić konto. Ostatecznie pisz na forum FG bądź maila na [email protected]

Jak zbierać gp?
Wykonując zadania i zbierając poleconych a także robiąc zdjęcie lub nagrywając filmik z unboxingu nagrody. Wszystko dokładniej masz opisane w FAQ.BTW. Wiecie może czemu nie wyświetla mi się dopisek z tapatalka w postach tylko na MPC?
1377531174-U173186.png
Opublikowano

Bo taką samą myszkę można kupić w carrefurze bodajże. Nie wiem, miałem kiedyś taką samą, więcej jak 20zł nie dałem. Przyznać jednak trzeba, że trzymała bardzo długo, do czasu aż kółko się nie zniszczyło.

Nie polecam tego typu serwisów, bo chwytają się każdej możliwej okazji, żeby nie dostarczyć wygranego na pkt przedmiotu.

FG jest inne, sam się przekonaj. ;)

Z resztą wiarygodność serwisu można podeprzeć tym, że aktualny właściciel FG posiada własną fundację bodajże związaną, że zwierzętami.

Aha, zapomniałem dodać w treści tematu, że dowody wygranych można znaleźć też na youtube poprzez wpisanie frazy firegifts na YT. :)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Mam zbierać tygodniami te gp, i dostać jakiś laser lub smycz za 3zł? Albo ten pendrive który kosztuje 10 zł bo sam go mam.

Rozumiem że na zdjęciu tej strony jest Playstion3, jakaś lustrzanka canona, czy super tablet. Ale ludzie bądźmy realistami...

Opublikowano

Zrobiłem 5 zadań i mam 750 GP. Wygląda ciekawie, darmowy user może zebrać dziennie ponad 3400 GP. Najbardziej mi się nie podobają zadania z linkiem adf.ly (czyt. wszystkie), ale rozumiem to postępowanie. Dobrze też, że przynajmniej aukcja jest.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

ej czemu jak tam się zarejestruje to e-mail aktywacyjny mi nie przychodzi próbowałem już na gmailu i o2 ;(

Na o2 po rejestracji mail przyszedł w 7 sekund do folderu spam. Tam musisz szukać linka u siebie.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

na restocku ciezko cos trafic lagi sa ze japierdole wszystko znika w 2 sekundy i nie wiadomo kiedy restock jest...

Lagi były tylko na 1 restocku sierpniowym bo był za słaby serwer, no i na tym ostatnim były też lekkie lagi, ale restock nie trwał 2 sekundy, nie przesądzają. ReStock trwa od 15 sekund do 2 minut. Mi się udało na każdym restocku coś zgarnąć, jak widać ;)

Mam zbierać tygodniami te gp, i dostać jakiś laser lub smycz za 3zł? Albo ten pendrive który kosztuje 10 zł bo sam go mam.

Rozumiem że na zdjęciu tej strony jest Playstion3, jakaś lustrzanka canona, czy super tablet. Ale ludzie bądźmy realistami...

No to bądź realistą i zobacz co ją wygrałem... Wystarczy znaleźć dobry sposób na poleconych i GP jest od groma, z samych zadań na koncie fire premium da się uzbierać w kilka dni GP na głupi pendrive

Zrobiłem 5 zadań i mam 750 GP. Wygląda ciekawie, darmowy user może zebrać dziennie ponad 3400 GP. Najbardziej mi się nie podobają zadania z linkiem adf.ly (czyt. wszystkie), ale rozumiem to postępowanie. Dobrze też, że przynajmniej aukcja jest. 

I to nie jakąś głupia aukcja, bo aż 200 nagród! ;)
1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jest jakiś bot, który wypełniałby te pseudo zadania dot. adflaja? Nie uśmiecha mi się spędzać 30 min, żeby zebrać marne punkty, które mogą okazać się fejkiem.

Albo czy polecasz jakieś sposoby, żeby szybciej GP nabić?

Opublikowano

Jest jakiś bot, który wypełniałby te pseudo zadania dot. adflaja? Nie uśmiecha mi się spędzać 30 min, żeby zebrać marne punkty, które mogą okazać się fejkiem.

Albo czy polecasz jakieś sposoby, żeby szybciej GP nabić?

Nie przesadzaj, aż tak dużo tych zadań nie ma. Ale pewnie ci się dużo nazbierało skoro nie dawno się zarejestrowałeś :P Nie ma bota do tego, poświęć chwilę czasu na zrobienie tych zadań, albo rozłóż sobie je na godziny, np. 2 zadania na godzinę, jak jesteś tak leniwy. Na prawdę po zobaczeniu tylu dowodów wygranych nadal myślisz ,że to fake? :(

Najszybszym sposobem na zbieranie GP jest rzecz jasna zbieranie poleconych, no ale co do sposobów na poleconych to konkretnego sposobu ci nie polecę, spróbuj na jakiś forach zareklamować firegift, bądź pozapraszać ludzi na asku/instagramie/fb. Możesz też zrobić reklamę na YT

Ja sobie radzę:

7y2zn4.jpg

GP tak mało, bo już dużo nagród tu wygrałem. Łacznie miałbym jakieś 300, a nawet może 400K GP

Kiedyś jak się bardziej spinałem miałem nawet 30 refów dziennie.

Nie zapominajcie też ,że jestem na FG od 23 maja, choć poleconych zacząłem zbierać dopiero w lipcu kiedy otrzymałem swoją pierwszą nagrodę jaką był laserek(Każdy jakoś zaczyna :P) Wcześniej przyznam się ,że nie do końca w to wierzyłem. Ale zadania robiłem i tak codziennie, konto fire premium też dopiero kupiłem jak dostałem swoją 1 nagrodę, ale jak widać opłacało się, teraz co miesiąc regularnie kupuje fire premium.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie przesadzaj, aż tak dużo tych zadań nie ma. Ale pewnie ci się dużo nazbierało skoro nie dawno się zarejestrowałeś :P Nie ma bota do tego, poświęć chwilę czasu na zrobienie tych zadań, albo rozłóż sobie je na godziny, np. 2 zadania na godzinę, jak jesteś tak leniwy. Na prawdę po zobaczeniu tylu dowodów wygranych nadal myślisz ,że to fake? :(

Najszybszym sposobem na zbieranie GP jest rzecz jasna zbieranie poleconych, no ale co do sposobów na poleconych to konkretnego sposobu ci nie polecę, spróbuj na jakiś forach zareklamować firegift, bądź pozapraszać ludzi na asku/instagramie/fb. Możesz też zrobić reklamę na YT

Ja sobie radzę:

7y2zn4.jpg

GP tak mało, bo już dużo nagród tu wygrałem. Łacznie miałbym jakieś 300, a nawet może 400K GP

Kiedyś jak się bardziej spinałem miałem nawet 30 refów dziennie.

Nie zapominajcie też ,że jestem na FG od 23 maja, choć poleconych zacząłem zbierać dopiero w lipcu kiedy otrzymałem swoją pierwszą nagrodę jaką był laserek(Każdy jakoś zaczyna :P) Wcześniej przyznam się ,że nie do końca w to wierzyłem. Ale zadania robiłem i tak codziennie, konto fire premium też dopiero kupiłem jak dostałem swoją 1 nagrodę, ale jak widać opłacało się, teraz co miesiąc regularnie kupuje fire premium.

A żeby zaliczyło reffa wystarczy że się zarejestruje, czy musi coś robić. I czy jak będę (Z różnych ip) Zakładał konta, to bana mogę wyłapać?

Opublikowano

@Juri.

Ja bym się bał pisać coś takiego nawet, admin FG właśnie czyta ten temat, bo mu podlinkowałem :P

Co do multi kont, to nie radzę, chyba ,że chcesz bana, admin zawsze sprawdza konta po restocku bądź aukcji przed wysyłką nagrody, czasami wcześniej, FG ma swoje autorskie zabezpieczenia, poświęć się trochę i pozapraszaj znajomych lub zrób reklamę na innych stronach ;)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Zuhsm - czyli aktualny administrator(właściciel) FG zgodził się na moją prośbę o założenie oficjalnego konta tutaj, będzie starał się wam odpowiadać na wszelkie pytania itp.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Witajcie, słyszałem że tamt wre, więc postaowiłem odwiedzić. Jestem właścicielem serwisu, chętnie odpowiem na pytania.

zuhsm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...