Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy.Zagubienie sie.

xMilo23x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zgubiliśmy swoj domek z kolega.Usunąłem łóżko i obaj dedliśmy niechcący.Jak go znaleźć ? Spawn mamy bardzo daleko.Jest jakiś program jakim mogę np. znaleźć pochodnie albo położone przez gracza bloki ? proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Jak wrzucisz do mcedita to będzie wygenerowany teren po którym chodziliście chyba i wtedy będziesz mógł sprawdzić w którą stronę iść. A na przyszłość zainstaluj Rei's MiniMap :)

Opublikowano

Jak wrzucisz do mcedita to będzie wygenerowany teren po którym chodziliście chyba i wtedy będziesz mógł sprawdzić w którą stronę iść. A na przyszłość zainstaluj Rei's MiniMap :)

Właśnie nie wiem jak się tam chodzi ;/ Jest jakiś poradnik ?

Opublikowano

Znalazł by mi ktoś moje miejsce jak bym mapkę wysłał ? Były tam dużo pochodni,wieża z dirta i taki podest drewiany trochę dalej.Nie mogę ogarnąć tego w poradniku nic nie ma o szukaniu bloków. Mogę za to dać jakieś plusiki czy co tutaj jest. :) Dzięki/

Opublikowano

Naprawdę nie umiesz znaleść domku przy użyciu MCEdita. Przecież wystarczy zainstalować aplikacje, uruchomić zapis gry i masz tam pokazany cały obszar, który wygenerowałeś, dodatkowo po znalezieniu drogi do domu możesz skrócić sobię i kolegi drogę przesuwając swoją pozycję i pozycję spawnu, tylko uwaga, by nie ustawić tego w bloku lub bardzo wysoko nad ziemią. Wiesz chyba o co chodzi.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Naprawdę nie umiesz znaleść domku przy użyciu MCEdita. Przecież wystarczy zainstalować aplikacje, uruchomić zapis gry i masz tam pokazany cały obszar, który wygenerowałeś, dodatkowo po znalezieniu drogi do domu możesz skrócić sobię i kolegi drogę przesuwając swoją pozycję i pozycję spawnu, tylko uwaga, by nie ustawić tego w bloku lub bardzo wysoko nad ziemią. Wiesz chyba o co chodzi.

Sam nie dam rady niestety to dziwny program.Trudno proszę zamknąć temat zrobie nową mapę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...