Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam pomocy

sozter1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Panowie lub Panie! Ktokolwiek... pomozcie mi i powiedzcie jak zablokowac gre pt: Metin2 ale chodzi mi tutaj o prywatne serwery bo mam syna w wieku podstawowym i wrocilem w piatek z wywiadowki i oceny mojego syna sa makabryczne ale to nie wazne chodzi o to ze on jest nałogowym graczem i zapytalem go czemu w swieta sie nie pouczyl na poprawki to powiedzial mi ze byly bonusy doswiadczenia Ale czaicie baze w podstawowce poprawka masakra zlał bym go ale szkoda nerwow a wpadlem na pomysl zeby zablokowac. I tutaj prosze was o pomoc jak zablokowac zeby nie mogl sie połaczyc ani ze stronka ani z gra! Pozdrawiam

Opublikowano

Zachęć syna tym, że mu kupisz SM(waluta premium w grze) w zamian za poprawienie ocen :D

Grę mu zostaw w spokoju, bo z tego będzie większy problem.

Opublikowano

Nic nie zabieraj, nie odłączaj. Syn może się zbuntować i może się odbić to na całkowitym braku nauki i poprawianiu ocen .

Zrób tak, aby miał czas na grę i na naukę, zachęcaj go właśnie kupnem SM(Smoczych monet) lub innymi rzeczami które lubi nie koniecznie w świecie wirtualnym . Powodzenia xD

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

Opublikowano

Trolll???

Blokując mu nie wskórasz wiele bo sie zbuntuje i tyle ;d

Daj mu pograć ale tylko w określonych godzinach gdy zrobi lekcje.

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...