Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie nalicza punktów

X_domino_X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Ostatnio grałem na Dalian: Gorączka i uzyskałem tyle punktów co na screen'ie i zorientowałem się, że po osiągnięciu tej liczby nie nalicza mi dalej exp'a. Nie czekałem do końca rundy bo mi się już nie chciało, więc nie wiem jak wyglądały końcowe statystyki. Może ktoś to wytłumaczyć?

1389548558-U702139.jpg

Opublikowano

Uzyskałeś maksymalną liczbę punktów wyświetlaną w tabeli mogłeś zdobyć więcej niż te 16k exp ale było one "niewidzialne". Ale dodały się do twojego konta.

Opublikowano

Zwróćcie uwagę, że grałem na Dalian: Rush. Mój wynik to prawie 20k, przy ostatniej fali, gdzie zostało gdzie zostało około 80 ticket'ów. Grałem z małoma ludźmi, więc czołgów, heli, jetów itp. było od groma i było na czym nabijać punkty. Co zginąłem to już na spawnie czekał na mnie jet lub czołg, więc to wszystko wyjaśnia. Poza tym mówimy tutaj o Sura..... yyyy... Kirito :P

,który objeżdża chłopa, który ma 3k widzów na yt. Wnioski nasuwają się same. :D

Opublikowano

Poza tym mówimy tutaj o Sura..... yyyy... Kirito :P

,który objeżdża chłopa, który ma 3k widzów na yt. Wnioski nasuwają się same. :D

Do tego zmierzalem, to konto ma bana za statspadding o ile dobrze pamietam, nie sprawdze teraz bo nie mam t4g na komorce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...