Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bs na Helium2

dyzioman11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje bs"a na Helium 2 proszę o Linki do botów daje +++++++++ :P

ps.proszę nie dawać bs"ów ktorych nie jesteście pewni że działają bo sprawdzałem i żaden nie działa a jednak ludzie mają perf eq :\

Opublikowano

JA rowniez szukam chodź jak narazie nikt działającym sie nie pochwalił . A jest jakiś na bank bo widzę jakie ludzie maja eq.

Opublikowano

JA rowniez szukam chodź jak narazie nikt działającym sie nie pochwalił . A jest jakiś na bank bo widzę jakie ludzie maja eq.

no ja też nie wierze że to oni sami mixa robią bo całem eq perfekt mają na 60 lvl

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie nikt ci nie poda linka do bsa sam go mam zrobiłem go sam i jakos nie widzi mi sie zebym dal wam link do tego bo mam z tego zarobek a jak kazdy bedzie mial bsa to lipa z mojego zarobku jezeli jest osoba ktora wie jak zrobic zeby otwieralo te skrzynki to chetnie moge sie podzielic .

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie nikt ci nie poda linka do bsa sam go mam zrobiłem go sam i jakos nie widzi mi sie zebym dal wam link do tego bo mam z tego zarobek a jak kazdy bedzie mial bsa to lipa z mojego zarobku jezeli jest osoba ktora wie jak zrobic zeby otwieralo te skrzynki to chetnie moge sie podzielic .

Moze nie każdy będzie tak pazerny jak Ty i poda chodź wątpię to Polska ludzie chciwi i pazerni aby sami sie nachapali .

Opublikowano

Moze nie każdy będzie tak pazerny jak Ty i poda chodź wątpię to Polska ludzie chciwi i pazerni aby sami sie nachapali .

Ta racja a w moim mniemaniu to on niema żadnego bota tylko sobie posty nabija :P co za koleś jak by miał to by podał to bez gadania anie ściemę taką tu wygłaszał . Po prostu to jest temat dla tych co chcą tego bota a nie dla tych co go nie chcą podać up możesz opuścić Temat???

ps . Nie mowie o sSHOGUNn

to moje zdanie na temat 3niu16 dziecko które chciało zaszpanować że coś umie ^^ takie bajki to kolegą na podwórku mów .

Proszę dalej o podanie w miarę możliwości bs na Helium2 :]

Opublikowano

Przy takim nastawieniu do sprawy możesz pomarzyć o bs myślisz ze pisze bzdury po to żeby nabijac posty To jesteś w błędzie sram na to forum nie obchodzi mnie ile mam pstow czy +++ chcesz tylko krytykowac i wyzywac od dzieci i tu pomylka 28 kończę 18 sam popatrz na siebie grubas w okularach zamula caly dzien w kompa zeby znalejsc bsa na helium poprost szukam osoby która zna sposób na otwieranie tych skrzynek a po za tym trfilem na tego bsa przypadkowo

Opublikowano

Przy takim nastawieniu do sprawy możesz pomarzyć o bs myślisz ze pisze bzdury po to żeby nabijac posty To jesteś w błędzie sram na to forum nie obchodzi mnie ile mam pstow czy +++ chcesz tylko krytykowac i wyzywac od dzieci i tu pomylka 28 kończę 18 sam popatrz na siebie grubas w okularach zamula caly dzien w kompa zeby znalejsc bsa na helium poprost szukam osoby która zna sposób na otwieranie tych skrzynek a po za tym trfilem na tego bsa przypadkowo

Po 1 to niewiem do kogo mowisz bo ja mam 19 lat zaraz i warzę 58 kg . PO 2 mam dobry wzrok i nie noszę okuralow. Po 3 dużo czasu pracuje bo uczę się zocznie ,a po 4 jak nie chcesz pomoc to poprostu nie komentuj i tyle masz to sie ciesz . Przykładasz do tej gry taką wage jak byś na niej zarabiał w realu tą kasę . I mi się wydaję że to nie ja jestem tym grubasem (po prostu opisałeś odbicie w monitorze ) nie pomorzerz to nie komentuj pisałem że chcem tylko link i krotką pomoc nie dajesz jej to co robisz na tym forum . Jak widzisz piszę poźno w nocy bo teraz z prracy wrociłem i jutro mam wolne wiec sidzę na kompie 1 h i ide spać nie hejtuj .

28latek z kompleksami wyższości , ktory dba o swoją du.. i zajmuje moj cenny czas aby napisać mu jak to bardzo nie lubie takich ludzi jak ty .

Opublikowano

@offtopic. Z tego co widze , up usilnie próbuje wmówić nam ze te bs dzialają na helium i pisze dokladnie te samą wiadomość pod kazdym tematem związanym z BS.

@topic. Jak narazie nie znalazlem zadnego dzialającego bs na ten serwer. Nawet ip nie moge wyciągnąć bo jest zakodowane root.

QYUhDIk.png

Opublikowano

@offtopic. Z tego co widze , up usilnie próbuje wmówić nam ze te bs dzialają na helium i pisze dokladnie te samą wiadomość pod kazdym tematem związanym z BS.

@topic. Jak narazie nie znalazlem zadnego dzialającego bs na ten serwer. Nawet ip nie moge wyciągnąć bo jest zakodowane root.

NO racja chcialem do moda wrucic ale ni moge pobrac zadnych info nie pokazuje mi nawet ip :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...