Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu tak jest?

Vip2ouT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, wczoraj wygrałem dosyć dużo gier pod rząd. Na jakieś 10 gier miałem dwie przegrane.

Zaczęło się od tego, że zacząłem dostawiać po 5/4/3/2 lp, a za przegraną straciłem 15..

Od czego to zależy?

Druga sprawa, jestem na Eaście w Brązie I, dzisiaj chciałem zagrać kilka rankedów, to w pierwszym meczu w przeciwnym teamie był tylko jeden silver.. reszta to goldy i jedna platyna.. w drugim meczu już było troszkę lepiej, ale też wrzuciło do enemy 2x gold.. szczerze mówiąc, nie mam aż takich umiejętności i doświadczenia by grac z ludźmi z np. platyny..

Ktoś może mi powiedzieć o co z tym chodzi? Bo strasznie ciężko się gra.. szczególnie jak za wygraną ma się po 5lp, a za przegraną 15.. i to jeszcze wrzuca mi ludzie nie na moim poziomie..

PS Prawdopodobnie nie było nigdzie "premade", bo pytałem (czyli teoretycznie nie było pary silver+gold etc)

Za pomoc ++

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Powiedz ile masz w/l. Jeśli masz sporo więcej przegranych to Twoje MMR jest zaniżone i aby dostawać normalnie musisz mieć większą serię. Jesteś również w 1szej lidze a to znaczy, że system sprawdza czy nadajesz się do następnej dywizji.

Opublikowano

Mam praktycznie równą ilość wygranych i przegranych.

sygnavipek.jpg

Opublikowano

A w Twoim team''ie jakie były dywizję ? Jest to z deczka dziwne,ponieważ dostajesz mało,tracisz dużo i dobiera Ci ludzi z większym poziomem.

Opublikowano

Przeważnie srebra, bardzo rzadko trafia się brąz.

Tak sobie pomyślałem, że to może jest tak dlatego, bo za dużo meczy pod rząd zaczynałem wygrywać?

I system zaczął dobierać coraz to lepszych graczy? Ale to tylko takie moje przypuszczenia.

sygnavipek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...