Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] launcher bezpieczny?

Dawkow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy launcher z tej strony ejst bezpieczny bez wirosow?

xx

h6m9o8p67z9o.jpg

Cześć! Zapraszam Cię na mój serwer typu skyblock, nowoczesnego typu! Mamy 20 slotów i 1 ukryty - serwer publiczny no-premium na wersję 1.6.4! :-) Eventy, i konkursy i dużo innycn niespodzianek! :-) IP: s8.fhmc.pl:27891

Opublikowano

Raczej wstrzymałby się z pobieraniem...

Testowałem i jest wadliwy!

Wyrzuca co 15 min

to polec jakis lepszy, nie od zycza bo ma keyloggera

h6m9o8p67z9o.jpg

Cześć! Zapraszam Cię na mój serwer typu skyblock, nowoczesnego typu! Mamy 20 slotów i 1 ukryty - serwer publiczny no-premium na wersję 1.6.4! :-) Eventy, i konkursy i dużo innycn niespodzianek! :-) IP: s8.fhmc.pl:27891

Opublikowano

Zyczu nie ma keyylogera. To tylko taka plotka puszczona przez konkurencje. Skanowałem zyczu 5 antyvirusami i nic nie wykryło. Ja używam już od 3 lat i żadnego wirka nie miałem.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

@up

Nie pisz jak nie masz pojęcia.

Sam się nie znasz. Zyczu nie ma keylogera. Tak jak powiedział TheMatrixen. To nie jest bzdura. Prosze nie pisać o to że Zyczu ma keylogera, chociaż bym sam zmienił launcher na inny, bo chętnie bym wgrywał własne mody, a nie te, które Zyczu dał(z resztą wadliwe). Więc podsumowując Zyczu nie ma keylogera, ale bym go nie polecał dla osób, które chcą wgrywać własnę mody.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Zyczu nie ma keyylogera. To tylko taka plotka puszczona przez konkurencje. Skanowałem zyczu 5 antyvirusami i nic nie wykryło. Ja używam już od 3 lat i żadnego wirka nie miałem.

To, że Ci antywirus nic nie wykrywa, nie oznacza, że nie ma keyloggera.

Oczywiście nie mówię, że "Zyczu" ma keyloggera. Ja tam używam własny launcher.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Boze swiety czemu wy tak krytykujecie tego zycza ? Jest dobry nie ma zadnych keyloggerów ja na nim gram od dawna i nie mam zadnych problemów... Jak wierzycie w te beznadziejne plotki nt zycza to powodzenia ...

Opublikowano

Zyczu nie ma keylogger'a a przynajmniej nie ma w tej wersji bo ja mam już dość długo go np jak grałem na modach których nie mogłem zainstalować na zwykłej premce to jakoś mi nie ukradli..
Mam premium już z półtora roku i mi nic nie ukradli a używałem mc by zyczu więc się ogarnijcie z tym że ma keyloggera bo nawet plotka była taka że brał hasło z pliku lastlogin (plik odpowiadający za zapisane hasło w starym lanucher'ze) W nowym lanucher'ze już tego pliku nie ma i nie ma co się bać w dodatku to niby pobierało hasło tylko z mc zapisane tylko tym którzy mają konto premium a nie jakiś "keylogger"...

zpot.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz sam sobie launcher, będziesz miał pewność, że działa.
W sieci jest multum kodów, które wystarczy wkleić do notatnika i lekko zmodyfikować. Każdy da radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...