Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ultmate team FIFA 14

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram w UT od jakiegoś czasu w UT , oto skład który udało mi się dotychczas złożyć

http://scr.hu/1nds/9o681

lecz od tego memomentu nie mam wogule monet , to co zarobie to muszę wydać na kontrakty .... Gram sezon online , jak zarobic wiecej monet? oplaca sie grac tuniej jednego gracza?

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Witam , gram w UT od jakiegoś czasu w UT , oto skład który udało mi się dotychczas złożyć

http://scr.hu/1nds/9o681

lecz od tego memomentu nie mam wogule monet , to co zarobie to muszę wydać na kontrakty .... Gram sezon online , jak zarobic wiecej monet? oplaca sie grac tuniej jednego gracza?

Proszę o pomoc :)

nie rozumiem.Monety dostajesz za zagranie meczu,a jak awansujesz,zostaniesz lub spadniesz z ligi też dostajesz ileś tam coinsów i je przeznaczasz na drużynę

Turniej jednego gracza raczej nie,turniej on line tak

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Chodzi o to ze nie mam kasy żeby zbierac na nowych zawodników . Starcza mi na kontarakty i wychodze na zero .

ravoner te karty mozna same sprzedawac czy pierw musze je dodac do zawodnika?

Opublikowano

to graj z Team of the week na zawodowcu dostaniesz 500 + 400 za premię i UT na botach

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Chodzi o to ze nie mam kasy żeby zbierac na nowych zawodników . Starcza mi na kontarakty i wychodze na zero .

ravoner te karty mozna same sprzedawac czy pierw musze je dodac do zawodnika?

Możesz same sprzedawać ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jest wiele poradników nt. "Jak Zarobić"

1. Zmień formację w składzie na 4-1-2-1-2.

2. Kup Kontrakty 99 w tym Sklepiku i sprzedaj za 2000-3000K.

3. Licytuj/Kupuj zawodników złotych za/do 250 golda i sprzedaj na Quick-Sellu za 300.

4. Sprzedaj zbędne karty np. Trening.

5. Zrób jakiś Brązowy Skład i graj Turnieje i Sezon jednego gracza.

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...