Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie gry

>.Flower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wchodzę dziś na grę, naciskam PLAY i nic się nie dzieje, więc postanowiłem pogrzebać w internecie w czym problem, próbowałem już usuwać pliki z Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases, ale wszystkie poradniki tego dotyczące były stare, a pliki zawarte w tym folderze są inne niż były 2 lata temu.

Spostrzegłem, że jeden folder był aktualizowany dziś rano ok. 10, więc to zapewne przez to gra się nie uruchamia. Po usunięciu go, gra nadal nie działa, ani nawet nie patchuje się by ten folder powstał na nowo.

Pytanie, co zrobić?

Opublikowano

Aktualnie znalazłem poradnik od Riot'u, który mówi, że usunąć wszystkie pliki z download i project, nie wiedziałem czy ma sens usuwanie >4G, ale trudno się mówi.

Teraz gra się patchuje, zostało 2G do ściągnięcia, zobaczymy czy będzie działać, jeśli nie to skorzystam z opcji naprawy klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...