Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Low tier z karabinem.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety sprzedałem swojego light mk. VIc, oraz t7combat car, no ale już trudno :/ Jaki jest fajny low tier, z karabinem typu light MK. VIc, na tierach 1-3. Może być premium.(posiadam już t2lt)

Opublikowano

najszybszy pojazd w grze - pz,tka ty,lp nie pamietam jaka :p

wez zobaczy jaki niemiecki 3t jeździ 79km/h bo on ma fajny magazynek. Jeszcze 4t lunch niemiecki dosc fajny jest

Opublikowano

Pz Ic mam, swoją drogą gorąco polecam :D Pz s35 739f będę miał za kilka dni. Luchs i leopard też mam :D
"pz,tka ty,lp " tego za bardzo nie rozumiem :D

Opublikowano

Pz Ic mam, swoją drogą gorąco polecam :D Pz s35 739f będę miał za kilka dni. Luchs i leopard też mam :D

"pz,tka ty,lp " tego za bardzo nie rozumiem :D

nie wazne :p pisze z tel. i klawiature dziwna mam.

Chesz zwykle magazynkowce, czy takie strzelajace po kilka pestek na 1 klik? Wszystkie Xt francuzy magazynek maja.

Opublikowano

Chodzi ji o te, co wala kilka strzalow na raz, nie wiem, jak to sie nazywa.

Magazynek.

Większość tych niskich tierów, z magazynkiem mają tzw. igłę, ponieważ to działko jest tak małe :) Mały dmg, mało strzałów, mała celność. Lepsze są czołgi ze zwykłym magazynkiem, takim jak mają np. czołgi od AMX 12t. Co 2 sec 1 pestka, w tym czasie zdążysz wycelować.

Opublikowano

Kupię chyba pz2, i t-15 :D Mam nadzieję, że będą fajne :D

Ale po co bawić się na niskich tierach? Gra się po to, aby dojść do tej Xt, no ale przede wszystkim dla przyjemności. Lepiej pobawić się taką T18 lub hetzerem.

Opublikowano

No tak, ale tiery 1-3 to bardzo miła odskocznia od grindu :D

To większą przyjemność dadzą Ci tzw. Jednostrzałowce typu hetzer czy T18 (która ma dostać nerfa/zmieniona na inny czołg). 1 shot = 1 kill

Opublikowano

Niestety sprzedałem swojego light mk. VIc, oraz t7combat car, no ale już trudno :/ Jaki jest fajny low tier, z karabinem typu light MK. VIc, na tierach 1-3. Może być premium.(posiadam już t2lt)

Nie wiem czy wiesz ale istnieje opcja jednorazowego przywrócenia czołgu premium jedno przywrócenie dla jednego konta na zawsze.Więc dobrze się zastanów który chcesz czołg se przywrócić uzbieraj kase ile za niego dostałeś oni odejmą tą kasę z twojego konta w wocie i dadzą ci czołg

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale istnieje opcja jednorazowego przywrócenia czołgu premium jedno przywrócenie dla jednego konta na zawsze.Więc dobrze się zastanów który chcesz czołg se przywrócić uzbieraj kase ile za niego dostałeś oni odejmą tą kasę z twojego konta w wocie i dadzą ci czołg

Przywracanie kolekcjonerek nie ma najmniejszego sensu. Jak sam napisałeś ta opcja jest tylko 1 raz.

Opublikowano

A czy jakbym chciał przywrócić np. light mk VIc, to musiałbym chyba mieć wolne miejsce w garażu.
OK, dzięki za pomoc, do zamknięcia.

Opublikowano

A czy jakbym chciał przywrócić np. light mk VIc, to musiałbym chyba mieć wolne miejsce w garażu.

OK, dzięki za pomoc, do zamknięcia.

Tak oraz odpowiednią ilość kredytów, ale nie opłaca się przywracać takich czołgów.

Kiedyś np sprzedasz T34 przez przypadek i Ci go nie oddadzą, bo możesz raz tylko napisać do nich o czołg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...