Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SA-MP 0.3x nie działa ;/

MPCwaRRior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem polega na tym że gdy otwieram SAMP'a i wybiore sobie jakiś server po czym klikne "connect" nic się nie dzieje :/ Server też jest na 0.3x. Mam Windowsa XP, re install SAMP nic nie dał, próbowałem w trybach zgodności .. nic. Może wy macie jakieś pomysły. Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Hmm Odinstalowałeś gre i zainstalowałeś ją na nowo ? spróbuj na inny dysk też tak miałem i działa . przy okazji jak chcesz mogę cię zaprosić na polski truck server :D new więc ludność zaproszę

Cyrk.png

Opublikowano

Jeżeli masz orginalnego GTA to sciagnij cracka .A jeżli nie masz oginalnego to pozycz od kolegi i sciagnij cracka :D Przed tym radze ci odinstalowac całe gta wraz z folderem Rockstar Games i tez usunac ten folder z plikami w domumentach.Powinno pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak mówi CorVetta.. Musiał byś usunąć cały folder gta (tj. Folder Rockstar Games + Moje Dokumenty -> San Andreas User Files)

meteorkazeorka1.png

"Ten Rap jest tutaj i Tańczy dla Nas" - Dj Perfect

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...