Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na kasę na Destiny LastChaos?

Boss14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był i jest Nie wiem dokładnie w której kraine ale przy wywaleniu z plecaka 1kkk na podłodze pojawia sie 100kkk xD Ale nie wiem w której krainie i lokacji

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wiem jak , jeżeli to jest ep3 , to otwórz ekwipunek , później masz liczbę kasy pod eq założonym i naciśnij na liczbę kasy. :) i wywalisz kase ;D
PS. Daj lubię to xD !

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Wiem jak , jeżeli to jest ep3 , to otwórz ekwipunek , później masz liczbę kasy pod eq założonym i naciśnij na liczbę kasy. :) i wywalisz kase ;D

PS. Daj lubię to xD !

Heh też dobry sposób ale mozna też dodać golda przez cheatengine ale to tylko wizualnie przydaje się przy kupie od kogoś itema Kasa po jakimś czasie znika

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czyli ja mu daje golda i nie tracę :D ? i zyskuje na tym itema :D ?

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

mi na pewnym serwie udało się dodać gold ale tylko wizualnie ja widze ze mam ale nie moge nic kupic alan25-99 moze napiszesz tutaj lub na pw jak ty to robisz

Opublikowano

Tak jak w ce się zrobi jest wizualnie ale jak tu teraz golda wywalić xD o to jest pytanie?

Zrozum to, ze jak w eq masz 1kkk golda a zrobisz w ce 9999999kkk golda w eq, to baza danych widzi tylko 1kkk i wywalisz tylko 1kkk ( jak dasz rade ) a nie 9999999kkk

Jak cos to wyzej dali rade jak wywalic eq.

A jak nie to jest zablokowane

1386175744-U112610.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...