Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

telewizor 40 cali a ps2

magnum721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam telewizor 40 cali, samsunga ue40c5000. Chciałbym się zapytać czy dobra będzie jakość jak podłącze do niego ps2 slim? Np. chciałbym w fife 2013 pograć na nim i czy bedzie git ?

W ogóle opłaca się kupić ps2 slim, 2 pady, całe okablowanie, gry to są : fifa 2013, tekken 3 ? za 190zł

Czy waszym zdaniem lepiej waszym zdaniem podłączać komputer pod telewizor (bo jest taka opcja w telewizorze) sprzedać swoją karte graf, dołożyć i kupić lepsza i grać przez kompa w gry?

Opublikowano

Nie inwestuj juz w ps2 bo już i ps3 niedługo będzie przeżytkiem ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

PS2 było hitem parę lat temu. W dzisiejszych czasach nawet fajnej gry na to nie kupisz. Zainwestuj w PS3, lub dozbieraj na PS'a 4. A jeżeli chodzi o telewizor 40' przy PSie 2, to raczej obraz będzie rozmazany.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Skoro gościu się pyta o PS2 to widocznie nie ma kasy na PS3/4 to po co go mu polecacie?

Miałem PS2 i byłem zadowolony, ale i tak bardziej w tej cenie polecał bym PSP bo możesz wziąć go ze sobą wszędzie i grać.

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Trenuj do końca ... do upadłego. Bo trening to walka by dążyć do czegoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...