Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Wywala serwer przy zabiciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zebyscie mi pomogli jak najszybciej.

Kiedy na moim serwerze ktos kogos zabije, wyłącza serwer i wywala w konsoli takie coś:

12:00:07 # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
12:00:07 #
12:00:07 # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6e8211f9, pid=5852, tid=5516
[GUI] Serwer został zatrzymany...

Błagam pomóżcie! :( :(

Opublikowano

podaj liste pluginów jeśli je masz,i jeszcze jaki silnik bukkit,tekkit,forge itp.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Silnik craftbukkit. Ostatnio pierwszy raz wywalilo serwa kiedy odpalilem nether. (lecz nie wywalalo przy tepaniu do netheru) .Lecz gdy walnalem gracza z mojej "Brzytwy Debila" czyli sztabki zelaza ktora byla na ostrosc 200, odrazu wywalalo. Lecz jak walne admina to nie. Wylaczylem "unsafe-enchantments" w essentials aby nie robic takich enchantow. Lecz teraz wywala przy zabiciu jakiegos gracza. :(

Opublikowano

Pluginy : SimpleClans,Quake,.TNTRun,Essentials,MineKart,Multiverse,Multiverse-Inventories,WorldEdit i Guard,MotdManager,AZRank,ColoredSigns,EchoPet,AntiCreeper3,OpenInv,CreativeKilling,ProtocolLib,MCore,AuthMe,CombatLog,BlockDisguise,RealisticTNT,ImOnAHorse,

PortableHorses,Commander,pvparena (nie używam), Paintball,ItemStay,IControlU,HorseRacingPlus,Trollia,CraftHeads,JoinMessage

zigago to wcale nie na tym polega.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...