Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Metin2.pl - Działa już normalnie !

LubieDropsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób uciekło z PLa przez lagi i ciągle wywalanie.

To już przeszłość :) od trzech dni wszystko działa jak należy, 0 lagow, 0 wywalania, nie ma problemu z logowaniem.

Ogólnie wszystko działa jak przed fuzją

Zapraszam do gry na serwerze Diumar :)

Opublikowano

He..

Pobawić się na privie ?

Ile ?

2 dni max i off 4 ever :)

Są też stabilne serwery. Na diumarze jak były lagi tak są. Wczoraj 3 razy sklepik wystawiałem...

Podczas świąt nie było restartów w czwartki przez co były lagi teraz był restart i było można pograć 2 dni.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No akurat wczoraj na wetarze bylo spokojnie. Expilem 2h i tylko raz mnie loglo a nie tak jak jeszcze nie dawno, ze co pare min. Juz wszystko wrocilo do normy:)

Opublikowano

niech przyspiesza rozgrywke, dodadza wiecej misji z jakas ciekawa fabula i ogarna boty to wracam do gry. nie wiem jak wy ale ja nie chce siedziec 24/7 na spocie by wbic kilka % expa

@down: Cały spot w m2 na 20 lvl i 1 lvl to gdzieś pół godziny. Nie wiem, może mam (miałem) innego metina.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

niech przyspiesza rozgrywke, dodadza wiecej misji z jakas ciekawa fabula i ogarna boty to wracam do gry. nie wiem jak wy ale ja nie chce siedziec 24/7 na spocie by wbic kilka % expa

Jak się expi po 2 grupki w m2 na 35lv to tak jest.

Rozgrywka i tak jest już za szybka przez te nowe mapy

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...