Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wybór komputera

Drakix

Pytanie

Opublikowano

Siemacie! :)

Piszę do was ponieważ nie mogę się zdecydować na wybór komputera, ponieważ postanowiłem złożyć sobie komputerek, gdyż mam laptopa i postanowiłem go sprzedać i kupić stacjonarnego.

Lecz nie mogę się zdecydować, napiszę wam mniej więcej jakie zestawy preferuję a wy jakbyście mogli napiszcie mi mniej więcej ile FPS'ów było by w tych grach i czy w ogóle by poszły jest to dla mnie taki ranking :)

1. League of Legends

2. Battlefield 3

3. Call of Duty Modern Warfare 3

4. GTA V

5. Fifa 13

Dla czego piszę wam gry ?

Gdyż będę miał porównanie co do mojego laptopa :)

Wiem że laptop stacjonarowi nie jest równy więc ja mniej więcej wiem ile w czym mam FPS'ów na laptopie, więc jak powiedzielibyście mi ile bym na tych sprzętach wycisnął miął bym porównanie. Możliwe iż sprzęt nie jest w wysokiej klasy jednakże mi taki starczy :)

Okej to zacznijmy od:

1. Intel Core 2 Duo - 2 x 2,4 Ghz + GeForce 9600GT Silent + Gygabyte GA-MA74GMT-S2 + 4x DDR3 2GB + Zasilacz 500W

2. Intel Core 2 Quad 3,1 Ghz + GeForce 8800GT Zarox + Asus ASRock AM2NF3 + 2x DDR3 2GB + Zasilacz 500W

3. AMD Athlon 2x 64 2,3 Ghz + 7600GT 512mb + Gygabyte GA-K8NF-9 + 4GB ramu + Zasilacz 500W

Proszę was o pomoc :<

A tutaj specyfikacje laptopa dla porównania

- Intel C980 2x 2,2 Ghz

- Intel HD

- 4GB ramu ddr3

DZIĘKUJE ZA POMOC ! KAŻDA ODP = LIKE ;p

45025232242689268053.gif

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...