Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille do auta

mateusz1991c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeźdze autem które ma mocne nitro. jeśli mam 3gwiazdkowe moc nitro, długość i odnowienie to które z tych modyfikatorów wrzucić dwa razy?? bo różnica pomiędzy długością 40% a 60% to tylko ok 0.5s dłuższe nitro... więc czy nie lepiej inwestować w odnowienie nitra?

Opublikowano

Inwestuj w moc nitro.Najlepiej jest gdy masz w aucie:Przedłużenie idealnego startu,moc nitro,przedłużenie nitro,odnowienie nitro,szybsze wzmocnienia.Najlepiej ****,i trzymaj się tej kolejności(oczywiście nie o kolejność które ma być które,chodzi o najwięcej najlepszych skili z tej kategorii).

Opublikowano

dzięki, ktoś jeszcze się wypowie?

Najlepiej mieć wszystko ;)

Najciężej jest z przedłużeniem doskonałego startu, więc polecam poświęcić na niego 2 sloty (3s + 2s lub 4s + 1s) a oprócz tego moc, przedłużenie i odnowienie nitra - jak najwięcej %

HB5fLf7.png

Opublikowano

Najlepiej mieć wszystko ;)

Najciężej jest z przedłużeniem doskonałego startu, więc polecam poświęcić na niego 2 sloty (3s + 2s lub 4s + 1s) a oprócz tego moc, przedłużenie i odnowienie nitra - jak najwięcej %

Co do idealnego startu-jak wsadzisz 4gwiazdkowe przedłużenie,to da 4,5 sekundy nitra a nie 4s.

Opublikowano

Według mnie najlepszy setup to 2x odnowienie nietra bo z 50% tego skilla nitro odnawia się naprawdę szybko i dosłownie na każdym możliwym

odcinku możesz go użyć co da Ci przewagę. Do tego jak najlepsza długość idealnego startu a potem moc nitro. Wszystko zalezy od auta i klasy.

W klasach A i S bardziej sprawdzi się moc nitra ponieważ zbyt długie nitro może narazić nas na wejście w zakręt z nitrem a to niebezpieczne.

Oczywiście warto mieć i długość i moc nitra po 1 sztuce, taki mix tez jest niezły pod warunkiem ze masz 3 lub 4 gwiazdkowe :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Co do idealnego startu-jak wsadzisz 4gwiazdkowe przedłużenie,to da 4,5 sekundy nitra a nie 4s.

A czy ja coś takiego napisałem? 0.5s jest domyślnie, jak włożysz przedłużenie 3s i 2s lub 4s i 1s da Ci max (5s przedłużenia czasu domyślnego - 0.5, i łącznie da 5.5s).

I gwiazdki nie warunkują konkretnej wartości:

* doskonałego startu dodaje 1-2s nitra

** doskonałego startu dodaje 2-3s nitra

*** doskonałego startu dodaje 3-4s nitra

**** doskonałego startu dodaje 4-5s nitra

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...