Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z myszką

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 3/4 dni temu pojawił mi się problem z płynnością myszki. Mianowicie odpalam któregoś razu csa i zorientowałem się, że jakoś inaczej chodzi. Wygląda to tak jakby trafiała na jakiś opór, steruje się nią jak kamieniem.

Wcześniej przy obrocie musiałem wykonać lekki ruch myszką i wszystko płynnie śmigało a teraz muszę nią machnąć ze 2/3 razy żeby się odwrócić. Poruszanie jest bardzo niepłynne. Na sensie 4.0, śmiga jak na 2.0, ale to nie kwestia sensitivity bo zmuł pozostaje nadal.

-Nie jest to kwestia DPI(szybkość wskaźnika), ponieważ zwiększając i zmniejszając dpi problem pozostawał ten sam a mianowicie myszka chodzi jakby w jakimś mule.

-Nie jest to kwestia czułości, ponieważ problem nadal pozostaje ten sam, czułość się zwiększa owszem, ale ten zmuł pozostaje nadal.

-Nie jest to nawet kwestia samej myszki, ponieważ podłączyłem ją do innego laptopa i śmigała dobrze natomiast podłączyłem inną myszkę do mojego lapa i chodziła tak samo źle.

Przetrzepałem kilkanaście forów i nic nie znalazłem, pare osób miało taki problem, ale nikt nie podawał rozwiązania. PROSZĘ O POMOC.

Nie znam przyczyny. Jedyne czego nie próbowałem to wgranie nowego configa jakiegoś markelofa, ale wątpię żeby pomogło.

JEŚLI KTOŚ ZNA JAKIEŚ DOBRE FORUM INTERNETOWE O TAKIEJ TEMATYCE NIECH RZUCI LINKIEM TO I TAM TO ZGŁOSZĘ.

Pozdrawiam!

Opublikowano

mam pytanie, da sie zrobic cos by zrestartować wszystkie te ustawienia co sie w konsole wpisuje? bo wiem ze po odinstalowaniu i zainstalowaniu zawsze jest tak jak bylo nawet nick mi sie nie zmienia mimo ze reinstall robilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...