Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry

czyzu6666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zasadnicze pytanie, czy opłaca się jeszcze grac w WarRock'a? Swojego czasu jednak sporo grałem w tę grę, i tak sobie się zastanawialem czy nie wrócic.

Mógłby mi ktoś napisac jak sytuacja obecnie tu wygląda? Czy coś się zmieniło, czy jest dużo cheaterów, czy da się grac bez realnych pieniędzy?

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

pewnie że się da grać teraz kiedyś to był koszmar teraz weszła do sklepu za dinary ta broń na medica taka yyyyyyy czekaj zapo mniłem Mp7a1 i nie musisz mieę premium ani tam nie wiem 16lvl'a teraz od 1 możesz ją kupić chyba za 10000 dinarów na 30 dni chyba nie pamiętam

Opublikowano

pewnie że się da grać teraz kiedyś to był koszmar teraz weszła do sklepu za dinary ta broń na medica taka yyyyyyy czekaj zapo mniłem Mp7a1 i nie musisz mieę premium ani tam nie wiem 16lvl'a teraz od 1 możesz ją kupić chyba za 10000 dinarów na 30 dni chyba nie pamiętam

po 1 ta broń jest dostępna teraz żeby można było zrobić tą wersje ulepszoną mp7a1, a po drugie 10k na 7dni

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Witam!

Mam zasadnicze pytanie, czy opłaca się jeszcze grac w WarRock'a? Swojego czasu jednak sporo grałem w tę grę, i tak sobie się zastanawialem czy nie wrócic.

Mógłby mi ktoś napisac jak sytuacja obecnie tu wygląda? Czy coś się zmieniło, czy jest dużo cheaterów, czy da się grac bez realnych pieniędzy?

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Moim zdaniem się nie Opłaca. Lepiej grac na privach nie wyciągają realnej kasy.

nexon dodaje dużo nowych patchów oraz dużo eventów jest mniej hackerów, no wiadomo firma musi jakoś zarabiac :D.

jeźeli ograniasz m4a1 to tak.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej olać tą gre bo naprawdę wciąga :) , ale jak tak to polecam Ci priv warrock , ostatnio grałem w globala to jakoś mi sie nie podobał i przeszedłem na priv

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co do broni to jesli ktos potrafi grac to za gra i broniami za dinary. Co do ogolnej sytuacji nie jest najgorzej lecz moze byc lepiej wiadomo. Lecz musze przyznac ze ostatni mi czasy nexon duzo psuje wprowadza zmiany a dobrze jeszcze nie ogarnia tego co zrobil wczesniej. Tak wiec podsumowujac jesli chcesz wrocic do globala to znajdz sobie klan w ktorym bedziecie grac miedzy soba i nie bedzie problemow :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Siemka, stwierdzam, że grałeś dawno dawno temu, tak więc powiem Ci troszkę o WR aktualnym:

• Zmiana dystrybutora WarRock'a w europie z gamersfirst na nexon europe
  • Na pewno mniejsza ilość hackerów w porównaniu do czasów G1, aczkolwiek nie ma mało.
  • Mniejsze laggi, więcej serwerów na dane państwa.
  • Lepsze wsparcie ze strony supportu
  • Polska strona nexona, polskie forum WarRocka
  • więcej map, nowe mapy
  • większa ilość eventów
  • większy arsenał broni
  • nowe systemy eventowe
  • możliwość tworzenia broni

Myślę, że mógłbym wymieniać dużo więcej co się zmieniło w WR, jest również troszkę minusów ale nie będziemy CIę zniechęcać, jeśli chcesz się o czymś dowiedzieć zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1057676-faq-war-rock/

Jeśli chcesz możesz również pograć na prywatnych serwerach warrock- tak, tak są :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1067224-spis-prywatnych-serwerow/

Najlepsze ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

cheaterów mniej już jest :) mało kto gra, lepiej na czysto grać. osobiście chętnie bym pograł ale komp nie pozwala :x w WarRocka gra się świetnie, bez pieniędzy też da się rade pograć, wystarczy m4a1 dla assulta i jedziesz :> POLECAM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...