Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wyłączające się strony/foldery.

TheKaczorek178

Pytanie

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem, po wejściu na niektóre strony cała przeglądarka się wyłącza, ale tylko na Chromie...., a na dodatek nie mogę wejść w .minecraft bo wszystko co się od . zaczyna również się wyłącza....

Proszę o pomoc.

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematy odświeża się conajmniej po 24h. Dopóki tego loga ze skanu nie zobaczę to nie wiem co Ci dalej radzić, bo skąd mam wiedzieć czy usunąłeś te wirusy ? Skanu Kasperskim z płytki też nie zrobiłeś. Narazie możesz pobrać i użyć AdwCleaner - cudów nie oczekuj, wyrzuci tylko Adware.

Opublikowano

Pobierz MBAM ze strony producenta, nie z żadnych dobrych programów czy innego syfu. wejdź w zakładkę aktualizacja i kliknij przycisk aktualizuj. zrób pełne skanowanie.

Opublikowano

@Ref

Tematy odświeża się conajmniej po 24h. Dopóki tego loga ze skanu nie zobaczę to nie wiem co Ci dalej radzić, bo skąd mam wiedzieć czy usunąłeś te wirusy ? Skanu Kasperskim z płytki też nie zrobiłeś. Narazie możesz pobrać i użyć AdwCleaner - cudów nie oczekuj, wyrzuci tylko Adware.

czytaj -.-

Opublikowano

W takim razie pozostaje skan, tak jak już wcześniej wspomniałem, z płytki bootowalnej.

Pobierz i wypal dysk ratunkowy od Kasperskiego.

Opublikowano

Gdy nie będzie włączony system to może coś wykryje, ewentualnie jak nie chcesz doktora to pobierz dysk od kasperskiego.

Opublikowano

Najlepsze rezultaty skanowania odnosisz wtedy, gdy infekcja nie jest "aktywna", tj. skanując z błyty bootowalnej lub właśnie w trybie awaryjnym.

Opublikowano

Spoko, sprawdze,

No to Panowie mamy, albo raczej mam kolejny problem, nawet w trybie awaryjnym nie mogę uruchomić tego programy. Wygląda to tak, że proces się uruchamia i nagle wyłącza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...